Aktualitātes

2022. gada 29. augustā 14:41

Zelta ķēdītes: ieskats deviņos iecienītos pinumu veidos

Viens no būtiskākajiem faktoriem, izvēloties gan zelta, gan citu materiālu ķēdīti, ir tās pinuma veids. Lasi un noskaidro, kādi ir iecienītākie ķēdīšu pinumi!

2022. gada 29. augustā 11:11

Kādas riepas ir tavam autiņam?

Lai servisā nesanāktu apjukt par riepu atšķirībām, riepu tirdzniecības uzņēmums “Riepu garāža” atgādina svarīgāko par riepu parametriem. 

2022. gada 29. augustā 10:38

Kas ir septiķis, un kādam nolūkam to lieto?

Informācija par septiķiem varētu būt aktuāla, ja nav iespējas pieslēgties centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Ja īpašums nav pieslēgts centrālajai kanalizācijai, tad ir vairāki varianti, kā tiek risināta notekūdeņu savākšana. 

2022. gada 25. augustā 16:59

Netērē savu brīvo laiku pagalma kopšanai

Teritorijas sakopšana un uzturēšana kārtībā prasa ne tikai brīvo laiku, bet arī finansiālos ieguldījumus. Ja esi noguris no ikdienas teritorijas kopšanas darbiem, uzticiet savu pagalmu profesionālam uzkopšanas uzņēmumam - SIA Liir Latvia.

2022. gada 25. augustā 11:44

Sniegt iespēju bērniem mācīties no reālas pieredzes

Mēs visi zinām, ka vislabāk ir mācīties, praktiski darot, tādēļ pieaugušie bieži izmanto praktiskās apmācības, pieredzes apmaiņas braucienus un radošās darbnīcas, lai celtu savu kvalifikāciju vai apgūtu jaunas prasmes.

2022. gada 22. augustā 14:13

3 noderīgi padomi, kā iekārtot biroju

Darbs ir vieta, kur tiek pavadīts diezgan daudz laika, tādēļ tad, kad tiek iekārtotas biroja telpas, ir jāpadomā par vairākiem faktoriem, kas būs svarīgi darbinieku komfortam un produktivitātei. Kā visveiksmīgāk iekārtot biroju? Par to raksta turpinājumā.

2022. gada 15. augustā 09:21

Tautiskie elementi modē ir vienmēr!

Ja vēlies pasūtīt individuālu tautas tērpu, lina apģērbu vai tautisku akcentu, kas ikdienā atsvaidzinās tavu garderobi, sazinies ar SIA ANVI AM!

2022. gada 12. augustā 14:43

6 aktuālākās flīžu tendences 2022. gadā

Ja būvē māju, plāno remontu vai vienkārši vēlies atsvaidzināt interjeru savās mājās – izvēlies flīzes! Šajā rakstā apkopojām šī gada tendences, lai palīdzētu tev izdarīt pareizo izvēli atbilstoši aktuālākajām modes tendencēm pasaulē. 

2022. gada 11. augustā 17:09

Vārda dienas apsveikumi: kā pārsteigt svētkos?

Ja vēlaties atrast kādu oriģinālu dāvanu, ieskatieties interneta vietnē www.davanuserviss.lv, kur atradīsiet pārsteidzošas piedzīvojumu dāvanas visām gaumēm. 

2022. gada 11. augustā 16:45

Vērtīgi padomi, kas ļaus nekļūdīties logu izvēlē

Ja jums vajadzīgi kvalitatīvi koka, alumīnija vai plastmasas logi, laba izvēle ir Labo Logu Aģentūra. Zinošie speciālisti ieteiks labākos risinājumus tieši jūsu vajadzībām!

2022. gada 11. augustā 16:36

Svarīgākais, kas jāzina par parādiem un parādu piedziņu

Dažādi finanšu darījumi saistās arī ar atbildību. Ja kāda no pusēm savas saistības neizpilda savlaicīgi, veidojas parādsaistības. Kas būtu jāzina par parādsaistībām un parādu piedziņu? 

2022. gada 11. augustā 09:02

Instrumenti, ar kuriem prieks strādāt: mājai, dārzam un mežam

Labi instrumenti palīdz uzturēt skaistu apkārtējo vidi, tādēļ svarīgi izvēlēties savam īpašumam, ģimenes vajadzībām, spēkiem un dzīves ritmam piemērotāko tehniku.

2022. gada 10. augustā 10:06

Atsvaidziniet savu interjeru ar jauniem krēsliem un dekorācijām

Dažkārt pietiek ar pāris jaunām dekorācijām, lai telpa izskatītos jauna un svaiga. Ir daudz variantu, kā var uzlabot vai atsvaidzināt interjeru, netērējot daudz naudas un neveicot lielu remontu. Atrodiet piemērotas mēbeles un dekorācijas Vidaxl.lv!

2022. gada 8. augustā 09:03

Daudzpusīgie zāles trimmeri perfektam mauriņa izskatam

Sakopts zāliens un dārzs ir svarīgs jebkurā sezonā. Vieni no svarīgākajiem mauriņa kopšanas instrumentiem ir zāles pļāvēji, bet otri – zāles trimmeri. Kāpēc nepieciešami zāles trimmeri, kādi ir to veidi un īpašības!

2022. gada 1. augustā 11:49

Apkures sistēmas izvēle – kas būtu jāņem vērā?

Kad pienācis laiks domāt par efektīvas un ilgtspējīgas apkures sistēmas uzstādīšanu savā mājoklī, apskatot visas pieejamās iespējas, var apjukt. Kā zināt, kuru no pieejamiem variantiem izvēlēties? 

2022. gada 28. jūlijā 09:07

Darba iespējas jauniešiem: kā atrast darbu bez iepriekšējas pieredzes?

Izaicinājums, ar ko saskaras liela daļa jauniešu, kuri vēlas uzsākt darba gaitas, saistīts ar pieredzi – ne visi uzņēmumi ir gatavi ņemt darbā bez iepriekšējas darba pieredzes. Tomēr tas nenozīmē, ka iespēju atrast darbu nav. Ko ņemt vērā, lai ātrāk atrastu darbu? 

2022. gada 27. jūlijā 18:34

Kā iekārtot funkcionālu virtuvi?

Kad pienācis laiks iekārtot virtuvi, jādomā par dažādiem aspektiem, jo virtuvei jābūt ne vien funkcionālai un ērtai, bet arī mājīgai. Ja arī jūs tuvākajā laikā plānojat uzsākt šīs svarīgās telpas labiekārtošanu, noderēs daži vērtīgi padomi. 

2022. gada 27. jūlijā 17:13

Pļaujmašīnas smalcinātāji PERFECT – aizaugušu teritoriju kopšanai, augļudārziem un komunālo pakalpojumu nodrošināšanai

Nebaidīsimies apgalvot, ka  PERFECT ražotās pļaujmašīnas–smalcinātāji ir ikvienas lauku saimniecības “universālie kareivji”, kas atvieglos darbu un palīdzēs ietaupīt uz darbaspēka izmaksām. Pļaujmašīnas–smalcinātāji būs neaizstājams palīgs augļudārzos – ar tiem būs ērti izpļaut atstarpes starp augļukoku un krūmu rindām.

2022. gada 26. jūlijā 12:53

Kas ir VPN, un ko tas piedāvā?

Lai gan VPN ir lielisks rīks, kas palīdz nošķirt jūs no jūsu datiem, tas neaizsargā visu. Vairāk informācijas par internetu biznesam un dažādiem drošības risinājumiem var saņemt, sazinoties ar NETVISION uzņēmuma speciālistiem.

2022. gada 20. jūlijā 09:42

Superprodukts – bietes!

Bietes ir ļoti vērtīgs produkts un ir viens no tiem dārzeņiem, kas ļauj jebkuram virtuvē izpausties. Aicinām būt radošiem virtuvē un izmēģināt jaunas receptes kopā ar Garīšiem!

2022. gada 19. jūlijā 12:18

5 fakti, kādēļ produkta iepakojums ir svarīgs

Ļaujiet, lai iepakojums ir jūsu produkta seja! SIA Unilevel piedāvā izstrādāt produktu iepakojumu atbilstoši jūsu uzņēmuma vajadzībām.

2022. gada 18. jūlijā 18:02

Kā rīkoties atslēgu nozaudēšanas gadījumā?

Atslegumeistars.lv serviss strādā Rīgā un arī ārpus tās, nodrošinot dažāda veida durvju atvēršanu. Plašāku informāciju par pieejamiem pakalpojumiem, kā arī kontaktinformāciju uzzināsiet mājaslapā www.atslegumeistars.lv. 

2022. gada 18. jūlijā 14:14

Kādēļ izvēlēties elektroautomobili?

SIA EV RIGA ir pieejams plašākais elektroauto sortiments Latvijā un visus piedāvājumā esošos auto ir iespējams saņemt uzreiz pēc līguma parakstīšanas un apmaksas veikšanas. 

2022. gada 18. jūlijā 11:00

Sieviešu smaržu pasaule

Mūsdienās ir daudz dažādu sieviešu smaržu veidu, no kuriem var izvēlēties sev tīkamāko. Neatkarīgi no tā, vai meklējat vieglu ziedu aromātu vai eksotiskāku smaržu, jūs noteikti atradīsiet kaut ko piemērotu savai gaumei. 

2022. gada 14. jūlijā 21:23

Kāpēc iegādāties durvis salonā?

Ja esi paredzējis savās mājās mainīt durvis, svarīgi ir ne tikai izvērtēt to funkcionalitāti un dizainu, bet arī atrast atbilstošu durvju iegādes vietu. Durvju centrs – specializēts durvju salons–veikals, kurā ir izstādītas vairāk nekā 80 dažādu modeļu un krāsu kombināciju, kur iespējams pasūtīt dažādu telpu iekšdurvis un ārdurvis no pazīstamu preču zīmju produkcijas katalogiem.

2022. gada 6. jūlijā 10:08

Kā pagarināt vasaru jeb ar ko terases durvis atšķiras no liela loga?

Slēgtā terase ir labs veids, kā pagarināt Latvijas kaprīzo vasaru, izbaudot āra sajūtu un plašu skatu, esot zem jumta un siltumā. 

2022. gada 28. jūnijā 11:18

Intensīvs dzīves ritms var veicināt miega trūkumu

Nevienam nav noslēpums, ka mūsdienās dzīves ritms ir kļuvis daudz straujāks. Viena no šī laikmeta iezīmēm ir augstās prasības pret sevi un citiem. Sociālie tīkli, mediji un pati sabiedrība veido veiksmīga cilvēka tēlu, kas bieži vien ir ļoti nereālistisks.

2022. gada 27. jūnijā 15:37

Vai bērns ir alerģisks? Problēma var slēpties gultas veļā

Gultasveļa un citi gultas piederumi ir viena no visbiežāk sastopamajām vietām, kur atrodamas putekļu ērcītes. Tāpēc labākā izvēle ir gultas veļa, kas izgatavota no bioloģiski audzētiem materiāliem.

2022. gada 22. jūnijā 17:12

Viegli darījumi atbildīgajā nekustamo īpašumu jomā

IMMOSTATE veic nekustamā īpašuma pārdošanas un īres starpniecības darījumus, nodrošinot teicamu sadarbību, kompetenci, plašu datubāzi un arī lielisku rezultātu. 

2022. gada 22. jūnijā 09:11

Terases un parketa grīdas atjaunošana – kopā ar Grīdas Guru

Grīdas Guru sniedz video padomus gan par parketa atjaunošanu, gan terases atjaunošanu ar jauno birstīšu tehniku, kas ļauj attīrīt un atjaunot rievotos terases dēļus.