Aktualitātes

2020. gada 14. aprīlī 17:16

SIA "Medkos" – darba aizsardzības konsultācijas, darba aizsardzības sistēmas izveidošana, darba aizsardzības pakalpojumi

Darba aizsardzības konsultācijas ietver sevī konsultēšanu par darba aizsardzības un ugunsdrošības jautājumiem un interešu pārstāvēšanu VDI.

2020. gada 26. martā 17:54

SIRDS MAGNĒTISKĀ REZONANSE – MFD Veselības centrā Iļģuciems

Magnētiskā rezonanse (MR) ir viena no precīzākajām un informatīvākajām diagnostikas metodēm, ko izmanto arī sirds izmeklējumos. Par sirds MR nozīmi, kādos gadījumos būtu vēlams veikt, kā norit izmeklējums un vai pirms tā ir jāsagatavojas, stāsta MFD Veselības grupas radioloģe–diagnoste Dr. Irina Erdmane.

2020. gada 19. martā 10:13

Kāpēc vērts apmeklēt masāžu senioru vecumā, un kā masieris var palīdzēt atgriezt dzīvesprieku?

Latvijā profesionālus speciālistus masierus sagatavo Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža studiju programmā "Ārstnieciskā masāža". Programma sniedz daudzpusīgas profesionālās un praktiskās zināšanas, kas nepieciešamas kvalifikācijas "Masieris" iegūšanai. 

2020. gada 19. martā 10:03

Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā – sena profesija ar ļoti augstām mūsdienu prasībām

Skaistumkopšanas speciālistam kosmetoloģijā ir regulāri jāmācās un jāpilnveido savas prasmes un zināšanas visas savas profesionālās darbības laikā. Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža aicina kļūt par kvalificētu ārstniecības personu, ja Tavs aicinājums ir strādāt skaistumkopšanas nozarē un rūpēties par cilvēka labsajūtu.

2020. gada 18. martā 12:50

Ko izvēlēties: palagu ar gumiju vai bez gumijas?

Labs miegs ir atkarīgs no kvalitatīvas gultas veļas. Tā ir ne tikai sega, ne tikai labs spilvens, kas pielāgojas jūsu mugurkaula izliekumam, bet arī palags, kas nodrošina to, ka neizraisa ādas alerģiju. Pateicoties tam, cilvēks gulēs saldi, mierīgi un kvalitatīvi.

2020. gada 16. martā 13:39

Dārza un meža tehnika - motorzāģi, trimmeri un raideri

Ļoti iespējams, ka, izdzirdot vārdu "motorzāģis", daudziem prātā nāk ar benzīnu darbināms aparāts ar sliedi un ķēdi, ko galvenokārt izmanto koku zāģēšanai mežos. Jāatzīst gan, ka tirgū pieejamo instrumentu klāsts ir tikpat daudzveidīgs kā darbi, kuru paveikšanai tie ir nepieciešami. Ja esi motorzāģa meklējumos, mēs iesakām vispirms veikt nelielu izpēti, lai noskaidrotu, kurš motorzāģis ir piemērotākais konkrētajam darbam. 

2020. gada 16. martā 08:40

 "NEGANTIgardi" - bioloģiska liellopa gaļa

Gaļa no bioloģiskās saimniecības "NEGANTIgardi" – vienmēr augstas kvalitātes, svaiga, veselīga un tīra. Ģimenes saimniecības prioritāte ir piedāvāt saviem klientiem garšīgu, bioloģisku liellopu gaļu, nodrošināt labākus dzīves apstākļus dzīvniekiem un ilgtspējīgu dzīvesveidu lauksaimniekiem.

2020. gada 2. martā 08:30

SIA "PK Mežs" – mežistrāde, pirkt mežu, kokapstrāde

Mežistrāde ir cirsmu izstrādes darbi, kuros ietilpst gan koku zāģēšana koksnes resursu vajadzībām, gan jaunaudžu stādīšana un meža sakopšana, kas ļauj ilgstoši izmantot meža sniegtos resursus.

2020. gada 2. martā 08:00

Royal-Tec. Ventilācijas sistēmas, dekoratīvie elementi, gaisa aizkari

Ventilācijas sistēmas ir būtisks faktors komfortablākiem dzīves apstākļiem, jo iekštelpu gaisa kvalitāte ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu. 

2020. gada 2. martā 06:55

Riga Car Rent - auto īre, auto noma, lēta auto noma

Auto īre ir aktuāls pakalpojums ikvienam, kam ir vajadzība pēc ērtas pārvietošanās tad, ja nav pieejams savs transportlīdzeklis. "Riga Car Rent" savu klientu ērtībai piedāvā visdažādākās iespējas katrai dzīves situācijai – auto īri lidostā, Rīgas pilsētā, ilgtermiņa īri, mikroautobusu īri, kā arī īpaši izdevīgus, lētus nomas variantus.

2020. gada 27. februāri 11:10

Kvalitāte un pieredze Dynasty.lv medicīnas preču veikalu tīklā

Dynasty.lv ir viena no Latvijā augsti novērtētā veselības aprūpes pakalpojuma sniedzēja SIA "Veselības cents 4" struktūrvienībām. SIA "Dynasty" ir medicīnas un skaistumkopšanas preču veikalu tīkls, kas izpelnījies atpazīstamību gan ar piedāvāto preču un pakalpojumu kvalitāti, gan augsto profesionalitāti. Dynasty ir iecienījuši gan veselības aprūpes profesionāļi, gan vienkārši pircēji. 

2020. gada 26. februāri 08:36

Sudraba auskari ar Swarovski kristāliem

Nela Gems sudraba auskari skaisti papildina sievietes tēlu gan ikdienā, gan arī īpašos pasākumos un svētkos. 

2020. gada 25. februāri 14:13

Mūsdienīgi un energoefektīvi ledusskapji no zīmola Liebherr

Liebherr ir plaši pazīstams ražotājs visā pasaulē. Uzņēmums jau vairākus gadu desmitus ražo ledusskapjus, saldētavas un to piederumus gan mājsaimniecībām, gan arī biznesa vajadzībām. Liebherr rūpējas par to, lai savā produkcijā iekļautu mūsdienīgas un gudras tehnoloģijas, kas ietu roku rokā ar globālo tehnisko attīstību. 

2020. gada 24. februāri 15:35

SIA "Aurabalt Ltd" – medicīnas preces, mutes dobums, zobu higiēna

Medicīnas preces ir nepieciešamas ne tikai ārstu praksēm, bet arī poliklīnikām, pārtikas un vides laboratorijām u.c. Medicīnas preču tirgotāji piedāvā produktus, kas nepieciešami ārstniecības procesā.

2020. gada 17. februāri 09:11

Alcon – no maza veikaliņa līdz pasaules mēroga lēcu ražotājam

Tie, kuri ir ielūkojušies plašajā kontaktlēcu pasaulē, noteikti jau ir pamanījuši, ka ražotāju, kas piedāvā dažādas kontaktlēcas, netrūkst. No vienas puses, bagātīga izvēle ir laba lieta, bet, no otras puses, tā apgrūtina īstā lēcu veida atrašanu. Šajā rakstā pastāstīsim tev par vienu no apjomīgākajiem lēcu ražotājiem pasaulē – Alcon –, kā arī uzzināsi, kur vari iegādāties šī zīmola kontaktlēcas izdevīgāk.

2020. gada 12. februāri 10:05

SIA "EK Sistēmas" – apgaismojums, elektromateriāli, vadības sistēmas

Tāpat kā dienas gaismai ir milzīga nozīme mūsu spējā uztvert apkārtējo pasauli, arī mākslīgais apgaismojums spēlē fundamentālu lomu ne tikai tajā, kā uztveram vidi, bet arī kā šajā vidē uzvedamies. Apgaismojums var iedarboties kā uz cilvēka emocionālo dabu, ietekmējot garastāvokli, tā uz praktisko, veicinot vai tieši pretēji – pazeminot mūsu darba spējas un veicamo uzdevumu kvalitāti. 

2020. gada 12. februāri 08:32

SIA "Autoskola" – autoskola, autoskolas Ogrē, B kategorija

Kad esi nolēmis iegūt autovadītāja apliecību, ir laiks doties uz sevis izvēlēto autoskolu un sasniegt iecerēto mērķi. Šobrīd ir pieejamas dažādas autoskolas, kurās iespējams apgūt braukšanas prasmes. Lai neapjuktu plašajā piedāvājuma klāstā, sākotnēji nepieciešams izvērtēt atsauksmes par katru autoskolu.

2020. gada 10. februāri 17:39

SIA "Baltijas Durvis" – metāla durvis, iekšdurvis, PVC logi

Mājokļa drošība lielā mērā atkarīga no ieejas durvju kvalitātes un izturības – jo durvju konstrukcija un furnitūra izturīgāka, jo augstāks aizsardzības un komforta līmenis mājoklī. Tieši tāpēc lielu popularitāti iemantojušas metāla durvis, jo tās sevī apvieno abus iepriekš minētos faktorus – augstu kvalitāti un ilgmūžību.

2020. gada 6. februāri 17:30

Zemnieku saimniecībai "Kliģeni" pērn par 7% pieauga apgrozījums

Cēsu rajona Raunas pagasta zemnieku saimniecība "Kliģeni" pagājušajā gadā strādāja ar 2,862 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt saimniecības peļņa saruka vairākas reizes - līdz 16 994 eiro.

2020. gada 6. februāri 17:30

"Fortum" apsver siltumapgādes biznesa Baltijas valstīs un Polijā iespējamo pārdošanu

Somijas enerģētikas grupa "Fortum" apsver siltumapgādes biznesa Baltijas valstīs un Polijā iespējamo pārdošanu.

2020. gada 6. februāri 17:30

Kokmateriālu tirgotāja "SCA mežs Latvija" pamatkapitāls palielināts par 24,267 miljoniem eiro

Kokmateriālu tirgotāja SIA "SCA mežs Latvija" pamatkapitāls palielināts par 24,267 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

2020. gada 6. februāri 09:30

Saulītis: "RNP liftu lieta" nerada pamatu satraukties par daudzdzīvokļu namos esošo liftu drošību

Neraugoties uz to, ka saistībā ar pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) noslēgto līgumu par uzņēmuma apsaimniekoto daudzdzīvokļu namu liftu apkalpošanu ir sākts kriminālprocess, iedzīvotājiem nav pamata satraukties par liftu drošību.

2020. gada 5. februāri 17:30

"VIA SMS Group" un "Twino" sadarbosies Āzijas un Klusā okeāna reģiona kreditēšanas tirgus apgūšanai

Latvijas finanšu tehnoloģiju uzņēmumi AS "VIA SMS Group" un SIA "Twino" sadarbosies Āzijas un Klusā okeāna reģiona kreditēšanas tirgus apgūšanai, aģentūrai LETA pavēstīja kompāniju pārstāvji.

2020. gada 5. februāri 17:30

Veikalu tīkla "top!" uzņēmumā AS "LPB" padomes priekšsēdētāja amatā Sausnīti nomaina Strautiņš

Veikalu tīkla "top!" uzņēmumā AS "LPB" notikušas izmaiņas amatpersonu sastāvā - no kompānijas padomes priekšsēdētāja amata atcelts Atis Sausnītis, kura vietā šajā amatā iecelts līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Strautiņš, liecina informācija "Firmas.lv". 

2020. gada 4. februāri 17:31

"Ostas celtnieks" neatzīst "Merks" tiesā iesniegto prasību par parāda piedziņu

Būvfirma SIA "Ostas celtnieks" neatzīst būvfirmas SIA "Merks" Kurzemes rajona tiesā iesniegto prasību par parāda piedziņu saistībā ar Ventspils mūzikas vidusskolas, kuras telpās atrodas arī koncertzāle "Latvija", būvniecību.

2020. gada 4. februāri 17:31

"Baltijas tranzīta serviss" par 7,671 miljonu eiro samazinās pamatkapitālu

AS "Baltijas tranzīta serviss" par 7,671 miljonu eiro samazinās uzņēmuma pamatkapitālu, un tas turpmāk būs 75 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" publicētie pamatkapitāla samazināšanas noteikumi. 

2020. gada 4. februāri 17:31

"Baltijas tranzīta serviss" par 7,671 miljonu eiro samazinās pamatkapitālu

AS "Baltijas tranzīta serviss" par 7,671 miljoniem eiro samazinās uzņēmuma pamatkapitālu, un tas turpmāk būs 75 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" publicētie pamatkapitāla samazināšanas noteikumi. 

2020. gada 4. februāri 09:31

IT uzņēmuma "Dati Group" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā saruka par 5,9%

Informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmums "Dati Group" pagājušajā finanšu gadā, kas ir laikā no 2018.gada 1.oktobra līdz 2019.gada 30.septembrim, strādāja ar 4,174 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,9% mazāk nekā gadu iepriekš.

2020. gada 3. februāri 17:31

Vecrīgā Kalēju un Vecpilsētas ielas stūra māju pārbūvēs par viesnīcu

Vecrīgā Kalēju un Vecpilsētas ielas stūra māja tiks pārbūvēt par viesnīcu, liecina Rīgas pilsētas būvvaldes informācija.

2020. gada 3. februāri 17:31

Kokmateriālu tirgotāja "Ibiza" pamatkapitāls palielināts par 1,397 miljoniem eiro

Kokmateriālu tirgotāja SIA "Ibiza" pamatkapitāls palielināts par 1,397 miljoniem eiro - līdz 1,461 miljonam eiro, liecina informācija "Firmas.lv".