Aktualitātes

2021. gada 19. maijā 17:12

SIA "Eirofiltri" – ūdens attīrīšana no kaļķa, ūdens mīkstināšana

Eirofiltri atrodami filtri dažādām nepieciešamībām – lai veiktu ūdens mīkstināšanu, kā arī lai izvairītos no sadzīves tehnikas apkaļķošanās. 

2021. gada 19. maijā 10:16

Google Premiere Partneru prasības, sākot no 2021. gada

Google informējusi visus savus partnerus, ka jaunās izmaiņas atliktas līdz 2021. gadam – turpmāk uzņēmumiem, kas vēlas iegūt partnera statusu, būs izvirzītas jaunas prasības.

2021. gada 12. maijā 13:00

Atveriet durvis sportam ar SHARKY. Откройте двери в спорт вместе со SHARKY

Klubs SHARKY strauji gūst popularitāti gan bērnu, gan pieaugušo vidū, piedāvājot daudzpusīgas sportiskas nodarbes. Mūsu galvenais uzdevums ir piedāvāt bērnam daudzpusīgu attīstību, padarīt viņu stipru ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski. 

2021. gada 11. maijā 11:10

Aizkari – katra mājokļa rota

Aizkari ir brīnišķīgs interjera elements, kas  var būtiski  mainīt telpas izskatu - bez lielām investīcijām un remonta. Ar veiksmīgi izvēlētiem aizkariem varam piešķirt mājoklim vēlamo noskaņu, atbilstoši sezonai, modes tendencēm vai izmaiņām iemītnieku vajadzībās, gaumē un ieradumos.

2021. gada 10. maijā 09:00

Vizuālās reklāmas noformējums un pirmais iespaids

Izvēloties efektīvus komunikācijas līdzekļus un paņēmienus, informācijas nodošanas process var izvērsties veiksmīgs, un saņēmējs spēs to atcerēties un arī izmantot. Sign+Display gaismas stendi ir ražoti, lai jūs sava zīmola vēstījumu varētu nodot kvalitatīvā un profesionālā veidā. To var panākt, jau no pirmā mirkļa atstājot labu iespaidu par sevi. 

2021. gada 8. maijā 11:16

Skandināvijas kvalitāte jūsu veselībai un aprūpei

Urīna nesaturēšana skar ļoti daudzus cilvēkus neatkarīgi no dzimuma un vispārējā veselības stāvokļa, tā rada diskomfortu un satraukumu. Prāna Ko ir ekskluzīvs Abena urīna nesaturēšanas preču izplatītājs Latvijā. Piedāvājumā ir plašs urīna nesaturēšanas produktu sortiments, dažādiem nesaturēšanas veidiem.

2021. gada 7. maijā 11:59

Kas jāzina par auto pirmspārdošanas sagatavošanu un kāpēc to darīt Kurbadā

ko darīt, ja auto jums ir labi kalpojis un to vēlaties pārdot pēc iespējas izdevīgāk? Atbilde ir vienkārša – uzticiet auto pirmspārdošanas sagatavošanu Kurbada servisa centrā.

2021. gada 7. maijā 11:25

Elektroinstrumenti profesionāļiem un sadzīves vajadzībām, SILK PLASTER šķidrās tapetes

Katram amatierim ir savs iecienīts instrumentu zīmols - kompromiss starp kvalitāti un cenu, un bieži pēdējais apstāklis ir noteicošais. Tomēr, ja instrumentu izvēlas profesionālis vai uzņēmums, kura ienākumi atkarīgi no kvalitatīvi un laikā paveikta darba, meklējumi neaprobežosies ar populārajiem tirdzniecības centriem.

2021. gada 30. aprīlī 11:00

Pareiza ūdens aprite – kā izvairīties no liekā ūdens ietekmes īpašumā un ūdens ieguve no dziļurbumiem

Drenāžas caurules izmanto, lai atbrīvotos no mitruma augsnes augšējā slānī un to veiksmīgi novadītu uz grāvi, aku vai kādu citu zemāku vietu, lai nenotiktu zemes gabala un ēku applūšana. Drenāžas caurules ir izgatavotas no polietilēna un tajās ir iestrādāti mazi caurumiņi, pa kuriem mitrumam nonākt caurulē un aiztecēt prom.

2021. gada 29. aprīlī 17:33

Google jaunie pārlūka atjauninājumi ienesīs vērienīgas pārmaiņas jau šā gada maijā

Mājaslapu īpašniekiem jau tagad jābūt skaidram redzējumam par savas mājaslapas uzturēšanu turpmāk, jo jaunākās Google algoritma izmaiņas optimizācijas rezultātā skars teju visas tīmekļa vietnes.

2021. gada 26. aprīlī 08:00

Wemebeles.lv – mīkstās mēbeles

Kas palīdz pārvērst viesistabu vai guļamistabu par komforta un atpūtas oāzi?

2021. gada 20. aprīlī 13:34

KURBADS servisa centrs piedāvā pretrūsas apstrādi ar MERCASOL materiāliem

Sadarbībā ar Baltic Anti Rust Association (BARA) piedāvājam pretrūsas (antikorozijas) apstrādi vieglajām un apvidus automašīnām, kā arī komerctransportam ar Mercasol materiāliem. 

2021. gada 16. aprīlī 17:40

SIA "Autoskola" – B kategorijas tiesības, teorijas kursi, autoskolas Rīgā

Tiesību iegūšana sniedz brīvību un paver vairāk iespēju, vienlaikus ietaupot laiku. Ja esat nolēmis iegūt B kategorijas tiesības, nepieciešams mācīties autoskolā, nokārtot teorētisko un vadīšanas eksāmenu.  

2021. gada 16. aprīlī 13:26

Izšūšanas bizness mājās

Uzsākt izšūšanas biznesu mājās ir brīnišķīga ideja un sākums jauniem, aizraujošiem izaicinājumiem. Jums nav jābūt ne pieredzējušam šuvējam, ne programmēšanas ģēnijam – Brother VR/PR sērijas izšūšanas mašīnas tiek galā ar jebkuru izšūšanas projektu. 

2021. gada 16. aprīlī 11:58

Esi skaista kopā ar Women!

Jebkuras sievietes sapnis ir atrast ideālu sejas krēmu vai šampūnu, kas būtu ne tikai dabīgs, bet arī iedarbīgs. Mūsu novērojumi bija tādi, ka līdz šim tas nebūt nebija viegls uzdevums, jo visbiežāk ko ekskluzīvu varēja atrast, dodoties kādā ceļojumā. Diemžēl, atbraucot mājās, secinām, ka Latvijas veikalu plauktos nav atrodams iepaticies kosmētikas produkts. Tā arī mums radās doma atvērt internetveikalu, kurā var iegādāties plašā klāstā kvalitatīvus kosmētikas produktus no dažādām pasaules valstīm. Un sākām ar visbiežāk meklēto – Izraēlas Nāves jūras kosmētiku.

2021. gada 16. aprīlī 10:50

AS "Lytagra" – produktu kvalitāte un individuāla pieeja katram klientam

AS "Lytagra" ikdiena ir saistīta ar lauksaimniecības tehnikas, rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu Latvijas klientiem kopš 2012. gada. Šajā laikā AS "Lytagra" ir kļuvusi par vienu no vadošajiem uzņēmumiem šajā nozarē. 

2021. gada 8. aprīlī 11:00

8 biežāk uzdotie jautājumi par Robin piedāvātajiem pakalpojumiem

Šī informācija palīdzēs saprast, kādus pakalpojumus Robin piedāvā darba meklētājiem.

2021. gada 7. aprīlī 15:57

Triku skrejriteņi – kā izvēlēties?

Izvēlēties skrejriteņus var interneta veikalā 220.lv, jo tieši te skrejriteņi pieejami par izdevīgām cenām. Atradīsiet gan vieglākus un labi manevrējamus modeļus iesācējiem, bērniem un pusaudžiem, gan arī augsti izturīgus iemaņu pilnveidošanai. 

2021. gada 31. martā 14:00

SIA "EF Translate" – tulkošanas birojs, tulkošanas pakalpojumi, dokumentu tulkošana

Tulkošanas birojs "DS Translate" jau vairākus gadus sniedz tulka pakalpojumus Latvijas un ārvalstu tirgū, vairāk vēršot uzmanību uz rakstiskajiem tulkojumiem. 

2021. gada 31. martā 11:47

Kas ir kolagēns un kāpēc iesaka to lietot

Kolagēna ilgtermiņa lietošanas mērķis ir noturēt kolagēna līmeni dažādās vietās ķermenī. Ja šis produkts tiek lietots ilgtermiņā un pareizi, tas palīdz noturēt labā līmenī kolagēnu ādā, kolagēnu locītavās, kolagēnu nagos, kolagēnu muskuļos, kolagēnu matos un kolagēnu kaulos.

2021. gada 30. martā 16:31

Kas jāatceras par kopīpašumu

Nekustamajam īpašumam ir ļoti liela nozīme cilvēka dzīvē. Personas tiesības uz īpašumu var tikt ierobežotas tikai likumā noteiktajā veidā – un tieši kopīpašums ir saistīts ar absolūto īpašuma tiesību ierobežošanu. Jurveda.lv – savlaicīga un kvalitatīva apkalpošana, individuāla pieeja kopīpašumu un citu problēmjautājumu risināšanā. 

2021. gada 30. martā 16:24

Valsts atbalsta krīzes laika hipotekāro parādu dzēšanu 

Ja pats esat to skaitā vai zināt kādu, kuram hipotekārā parāda dzēšana varētu palīdzēt sakārtot šodienu un nākotni, iesakām vērsties pie zinošiem un profesionāliem konsultantiem, kas jums izskaidros visas šā procesa nianses un palīdzēs sagatavot nepieciešamos dokumentus – jurveda.lv

2021. gada 30. martā 16:15

Fiziskas personas maksātnespēja – ko paredz likums un kā notiek process? 

Daudziem šis pavasaris bijis grūts un zaudēts darbs vai piespiedu dīkstāve radījusi ne mazums satraukuma par to, kā iztikt laikos, kad ir zuduši iepriekšējie ienākumi. Ko šādos gadījumos saka Maksātnespējas likums un kā uzsākt maksātnespējas procesu?  

2021. gada 30. martā 11:08

Šķiršanās. Ko nu? 

Reizēm mīlestība izplēn, tad jādomā ne tikai par to, kā tikt galā ar jaunajām sajūtām, situāciju un statusu, bet jātiek galā arī ar piņķerīgo procesu, kas saistīts ar laulības šķiršanu.

2021. gada 15. martā 15:15

Putekļusūcēji-roboti – iespējas un priekšrocības

Iegādāties robotizētu putekļusūcēju pavisam izdevīgi jūs varat interneta veikalā 220.lv! Tieši te jūs noteikti atradīsiet modeli ar sev vēlamajām funkcijām un piemērotu cenu. 220.lv pieejami gan progresīvākie, gan populārākie, gan lētākie roboti no plaša ražotāju klāsta.   

2021. gada 12. martā 16:55

Vasaras riepas protektora zīmējumi – kā tie atšķiras?

MMK Riepu Servisa komanda palīdzēs jums izvēlēties savam auto piemērotākos diskus un riepas katrai sezonai, neatkarīgi, vai tās būtu riepas vasarai vai ziemas riepas izpārdošana. Ielūkojieties MMKserviss.lv un uzziniet vairāk!

2021. gada 1. martā 09:56

Efektīvs atbalsts lauksaimniekiem saimniecību attīstībai

Katra sezona zemnieku saimniecībām sākas ar jauniem darbiem, mērķiem, cerībām, kā arī izaicinājumiem un šķēršļiem. Finanšu partneris Lande.lv parūpējies par to, lai atbalsts jaunajiem lauksaimniekiem un arī pieredzējušajiem tiktu pielāgots, izvērtējot katra klienta individuālās vajadzības.

2021. gada 26. februāri 11:48

SD-Serviss, SIA – norobežojošo barjeru sistēmas, ceļu marķēšanas materiāli, ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi

Pastāvīgi pieaugošā ceļu satiksmes intensitāte un atļautie ātruma ierobežojumi paģērē stingrākus nosacījumus ceļu infrastruktūras plānošanā un veidošanā, tai skaitā arī efektīvāku ceļu satiksmes drošības sistēmu izmantošanu.

2021. gada 25. februāri 15:51

SIA "Medkos" – darba aizsardzība uzņēmumā, darba vides risku novērtēšana, darba drošības instruktāža 

Darba aizsardzība uzņēmumā ir dažādu pasākumu un pienākumu kopums, ar kuru palīdzību tiek pasargāta darbinieku veselība un drošība, kā arī pats uzņēmums, kurā darbs var tikt kavēts vai traucēts, kad darbinieks iekļuvis nelaimes gadījumā un vairs nevar strādāt.  

2021. gada 25. februāri 15:06

SIA "Composite Latvija" – vakuuma infūzijas tehnoloģija, fiksējošās līmes oglekļa un stikla šķiedrām, palīgmateriāli vakuuma infūzijai 

Kompozītmateriālu jomā tiek pielietota vakuuma infūzijas tehnoloģija, kurā uz formas virsmas produkts tiek impregnēts (piesūcināts) ar sveķiem.  Vakuuma infūzijas tehnoloģija balstīta uz gaisa izsūknēšanu ar vakuuma plēvi vai speciāla maisa palīdzību.