Aktualitātes

2021. gada 23. februāri 14:12

"B-12", SIA – Mēbeļu ražošana, mēbeļu pārvilkšana, biroja mēbeles 

Ja neapmierina tirdzniecības vietās pieejamais mīksto mēbeļu sortiments, nevajadzētu iziet uz kompromisiem. Mīkstajām mēbelēm jābūt kvalitatīvi izgatavotām, izmantojot individuāli izvēlētus materiālus un apdari; tādām, kas izturēs laika pārbaudi un, protams, labi iekļausies interjerā.

2021. gada 23. februāri 08:00

Oriģināla sadzīves tehnika, kas radīs īpašu svētku sajūtu

Iegādāties oriģinālu sadzīves tehniku jūs varat interneta veikalā 220.lv! Tieši te jums būs pieejama plaša izvēle gan sortimenta, gan cenu ziņā. 

2021. gada 19. februāri 15:17

DISCOMANIA.LV – mājas plašu atskaņotāji, mēbeles atskaņotājiem un platēm, plašu tīrīšanas līdzekļi

Mūzika ir universāla valoda, kurā runā gandrīz visi pasaules cilvēki. Neatkarīgi no žanra, tev ir iespēja baudīt savus iecienītākos skaņdarbus vai melodijas daudzos veidos. Der atcerēties, ka mājas plašu atskaņotāji mūzikai piešķir pilnīgi citu kvalitāti un baudījumu, ko nespēs sagādāt neviena MP3 atskaņošanas ierīce.

2021. gada 15. februāri 15:00

SIA "KRAG RENT" – sastatņu montāža, sastatņu noma

Sastatnes ir izmantotas jau kopš laika, kad cilvēks sāka būvēt vairāk nekā vienu stāvu augstas ēkas, jo bija nepieciešams atrast praktisku veidu, kā strādāt lielā augstumā.

2021. gada 12. februāri 09:25

Kas jāņem vērā, izvēloties laminātu?

Pašlaik ir novērojama tendence, ka cilvēki savā mājoklī vēlas ieklāt pēc iespējas augstākas klases laminātu, domājot, ka šāds lamināts kalpos ilgāk. Taču tas tā ne vienmēr ir, tādēļ "Parketa salas" speciālisti izskaidro kritērijus, kuriem vajadzētu sekot, izvēloties lamināta grīdu.

2021. gada 2. februāri 17:39

"Demiurg, SIA" – jumta segumi, jumti, noteksistēmas

Jumts ir krietni vien sarežģītāks materiālu un inženierzinātnes apvienojums, nekā no pirmā acu skatiena varētu šķist. Viens no svarīgākajiem jumta elementiem, protams, ir jumta segums.

2021. gada 2. februāri 17:09

"Eirofiltri, SIA" – ūdens filtri, filtri dzeramajam ūdenim, ūdens attīrīšana

Ūdens filtri gādās par to, lai mājoklī vienmēr būtu veselīgs ūdens, kas izmaksās daudz lētāk nekā pudelēs pildītais, turklāt tādējādi samazināsies arī patērētās plastmasas daudzums.

2021. gada 1. februāri 11:50

Acu mikroķirurģijas centrs, SIA – Daktera Kuzņecova Klīnika: lāzerkorekcija tālredzībai, lāzerkorekcija tuvredzībai, lāzerkorekcija astigmātismam

Dzīve bez brillēm un kontaktlēcām: par to, protams, sapņo daudzi, kam ārējās redzes uzlabošanas nolūkos nākas tās lietot ikdienā.

2021. gada 29. janvārī 11:41

Augsta līmeņa drošības risinājumi privātpersonām un biznesiem

Neatkarīgi, vai jums aktuāla apsardze un citi drošības risinājumi privātpersonām vai korporatīvajiem klientiem, apsardzes uzņēmums EUROCASH1 piedāvās jūsu vajadzībām atbilstošus pakalpojumus. 

2021. gada 29. janvārī 11:22

Dezinfekcijas vārti Covid-19 inficēšanās risku samazināšanai un higiēnas prasību kvalitātes sistēmas modernizēšanai

Dezinfekcijas sistēma jeb dezinfekcijas ieejas vārti nodrošina pilna auguma dezinfekciju, bezkontakta temperatūras mērīšanu un cilvēku plūsmas organizēšanu. Gate0 daudzfunkcionālā dezinfekcijas sistēma palīdz savlaicīgi identificēt slimības simptomus, nepieļaujot tālāku vīrusu izplatību.

2021. gada 25. janvārī 14:36

Jaunā Massey Ferguson 8S lauksaimniecības traktoru sērija

Vairāk par Massey Ferguson lauksaimniecības tehniku uzziniet mājaslapā: www.intrac.lv.

2021. gada 25. janvārī 09:52

Skaistumkopšana mājās ar Nāves jūras minerāliem – palutiniet ķermeni un prātu

Labs sākums rūpēm par sejas un ķermeņa ādu, kā arī matiem, ir kvalitatīva, dabīga, tieši jūsu vajadzībām piemērota kosmētika. Kur to iegādāties, lasiet raksta turpinājumā.

2021. gada 25. janvārī 09:46

CarWay autoserviss – profesionālas rūpes par jūsu transportlīdzekli

CarWay autoserviss Rīgā var lepoties ne tikai ar pieredzi un profesionāliem darbiniekiem, bet arī uzticamiem klientiem, kas labprāt atgriežas atkal un atkal, jo zina, ka šeit par viņu spēkratu parūpēsies atbilstošā līmenī.

2021. gada 25. janvārī 09:05

Jaunie projekti Mežciemā – izvēlieties mājokli zaļā, labiekārtotā vidē

Ja jūs interesē dzīvokļa atrašana Rīgā un vēlaties noskaidrot, ko var piedāvāt jaunie projekti Mežciemā, tad esat nokļuvuši īstajā vietā. Šajā rakstā jums pastāstīsim par jaunu daudzdzīvokļu namu kvartālu – Merks Mežpilsēta, kas top skaistā vietā starp mežu un Dreiliņupīti.

2021. gada 19. janvārī 15:41

SkiBox sporta preču veikals — slēpes, kalnu slēpes

Lai gan daudziem cilvēkiem ziema nepatīk auksto laikapstākļu dēļ, tas ir īstais gadalaiks tiem, kuri ir iemīļojuši kalnu slēpošanu. Lai pilnā mērā izbaudītu šo populāro āra aktivitāti, ir nepieciešams kvalitatīvs slēpošanas inventārs, tajā skaitā piemērotas slēpes.

2021. gada 8. janvārī 16:27

Virtuves mēbeļu un iekārtu izvēle

Virtuves iekārtu un mēbeļu kvalitāte nosaka ražošanas jaudu un arī ietekmē ēdiena garšu. Tāpēc pirmais, kas jāsaprot, ir iekārtas tehniskie parametri. Iepriekš vajag uzzināt, kādi ir restorāna iekārtas aprīkojuma piedāvājumi, cenas un atsauksmes, kā arī iepazīties ar specializēto firmu piedāvājumiem.

2021. gada 8. janvārī 15:41

Kā izvēlēties kafijas automātu kafejnīcām?

Atverot kafejnīcu, īpašnieki bieži nesaprot atšķirību starp kafijas automātiem un iegādājas pirmo sastopamo modeli. Lai nenožēlotu dārga kafijas automāta iegādi, kas nav piemērots Jūsu kafejnīcai, ir svarīgi zināt, ar ko tie atšķiras.

2021. gada 6. janvārī 16:40

Kāpēc man vajadzētu izmantot Robin aģentūras palīdzību, lai iegūtu darbu ar dzīvesvietu Nīderlandē?

Darba iekārtošanas aģentūra Robin (agrāk pazīstama kā Qbis) iesāk jauno gadu ar jaunu darba sezonu Nīderlandē! Robin piedāvā starpnieka pakalpojumus starp Nīderlandes pagaidu nodarbinātības aģentūrām un cilvēkiem, kuri meklē darbu ar dzīvesvietu Nīderlandē. 

2020. gada 29. decembrī 15:05

SIA "Parketa nams" – parkets, koka grīda, ozola dēļi

Mūsdienās izvēlei tiek piedāvāti tik daudz un dažādi grīdas segumu materiāli, taču parkets ir ārpus konkurences. Šis greznais grīdas segums cilvēcei pazīstams jau vairāk nekā 500 gadus – kādreiz parkets rotāja pilis, muižas un savrupmājas, taču šodien tas ir vienkārši pieejams ikvienam, kas dod priekšroku dabas materiāliem. 

2020. gada 28. decembrī 14:32

SIA "Medkos" – darba aizsardzības konsultācijas, darba aizsardzības sistēmas izveidošana, darba aizsardzības pakalpojumi 

Darba aizsardzības konsultācijas ir nepieciešamas, ja radušies jautājumi par darba aizsardzību, ugunsdrošību vai trūkst priekšlikumu par citām ar darba aizsardzību saistītām problēmsituācijām. Darba aizsardzības konsultācijas palīdzēs ikvienam, jo ir vienlīdz svarīgi instruēt un iepazīstināt ar iespējamajiem darba vides riskiem gan uzņēmuma vadību, gan tā darbiniekus. 

2020. gada 10. decembrī 14:41

ESTRICH GRĪDAS – estrich grīdas, siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana

Estrich grīdas ir ekonomisks risinājums un laba alternatīva parastajām betona grīdām. Estrich tehnoloģija ir ļoti populārs grīdu ieklāšanas veids, kas izstrādāts Vācijā, un tas paredz līdzenu, gludu un izturīgu grīdu ieklāšanu.

2020. gada 10. decembrī 09:14

Skaists dārzs ar SIA Gardens

Uzņēmums Gardens piedāvā gan vienreizēju teritorijas sakopšanu, gan arī regulāru teritoriju kopšanu visa gada garumā atbilstoši sezonas vajadzībām.

2020. gada 9. decembrī 10:05

Seifu izvēle mājsaimniecībām

Lai ikdienā noliktu svarīgas lietas, papīrus labi aizsargātā vietā, daudzus ir ieinteresējusi seifu pieejamība un piemērotība lietošanai mājas apstākļos. Nav būtiski, kur tiek izmantots seifs, bet gan tas, cik bieži paredzēta seifu atvēršana, aizslēgšana un lietošana. Tāpat jāņem vērā, no kādiem draudiem vēlaties to pasargāt un ko tieši tajā uzglabāsiet.

2020. gada 3. decembrī 09:45

Kas jāsaprot pirms angāra būvniecības?

Garāža – tas ir ikviena privātmājas īpašnieka sapnis. Tā var kalpot kā multifunkcionāla ēka dažādu instrumentu, automašīnas vai malkas novietošanai, reizē neprasot milzīgus ieguldījumus un sarežģītu būvniecības procesu. Pieredzējis garāžu un angāru būvnieks "Domus būve" iepazīstina ar dažiem faktoriem, ko ņemt vērā, plānojot garāžu savā pagalmā. 

2020. gada 1. decembrī 10:00

Iedvesmojošas TOP 5 idejas Ziemassvētku dāvanām ikvienam no jūsu saraksta

Neskatoties ne uz kādiem ierobežojumiem un krīzēm, arī šogad Ziemassvētki būs īsti, un vēlme sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem un tuvajiem mūsu sirdīs nav pagaisusi. Kur šogad smelties idejas Ziemassvētku dāvanām? Kādas dāvanas labāk iegādāties - praktiskas vai sirsnīgas? Vai iespējams iekļauties nelielā budžetā?

2020. gada 30. novembrī 15:20

SIA "DDRE Pluss" – biokanalizācija, kanalizācijas tvertnes, kanalizācijas septiķi

Biokanalizācija ir augsti efektīva sistēma, kas atrisina notekūdeņu utilizācijas problēmu dabai draudzīgā veidā. Notekūdeņu attīrīšanai netiek izmantotas ne ķīmiskas, ne citas kaitīgas vielas, tāpēc viss attīrīšanas process notiek organiskā līmenī. Bez ekoloģiskuma bioloģiskajai attīrīšanas sistēmai ir vēl virkne priekšrocību, sākot jau ar to, ka biokanalizācija attīra ūdeni līdz pat 99%...

2020. gada 25. novembrī 11:06

SIA "Tekateh" – elektroinstrumenti, Crown Professional elektroinstrumenti, DWT elektroinstrumenti

Elektroinstrumenti krietni atvieglo darbu gan profesionālajos, gan sadzīves darbos. Tie palīdz paveikt dažāda tipa uzdevumus ātrāk, ērtāk un kvalitatīvāk. Parasti elektroinstrumenti tiek iedalīti divās lielās grupās – ir sadzīves un profesionālie elektroinstrumenti.

2020. gada 25. novembrī 10:53

Medicīnas māsa: roku higiēna ir viens no nozīmīgākajiem pasākumiem infekciju kontrolē

Roku higiēna, kas šķietami ir tik elementāra procedūra, ir viens no galvenajiem drošības pasākumiem, kas jāievēro katram veselības aprūpes darbiniekam, pilnībā apzinoties tā lielo nozīmi un korekti veicot roku higiēnas procedūru, lai pasargātu gan pacientu, gan sevi pašu. 

2020. gada 23. novembrī 16:23

Rigassosserviss.lv – auto atvēršana uzticamu meistaru izpildījumā

Ja atgadījusies neplānota situācija – pazudušas auto atslēgas, radušies defekti spēkrata elektronikā vai slēdzenēs –, kā rezultātā nepieciešama auto atvēršana, uztici to vienam no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem SOS serviss pakalpojumu sniedzējiem Latvijā – uzņēmumam Rigassosserviss.lv.