Aktualitātes

2021. gada 3. septembrī 12:16

Kvalitatīvi logi – iespēja ietaupīt!

Šī gada drēgnais un lietainais augusts ikvienam no mums atgādina – rudens ir sācies, un ziema arī vairs nav aiz kalniem. Tādēļ ir pēdējais laiks padomāt par savas mājas energoefektivitāti.

2021. gada 3. septembrī 11:57

Automašīna – 21. gadsimta nepieciešamība

Mūsdienās ir grūti iedomāties dzīvi bez automašīnas – tas ir ērtākais un ātrākais pārvietošanās veids. Ja tu vel neesi ieguvis autovadītāja apliecību, tad izmanto rudens drēgnos un lietainos vakarus lietderīgi – iegūstot B kategorijas vadītāja apliecību.

2021. gada 3. septembrī 10:53

SmartCoffee Serviss – kafijas izbraukumu tirdzniecība, kafijas automāti un to serviss

SmartCoffee Serviss ir mobilais kafijas tirdzniecības serviss, kas rada iespēju kafiju baudīt publiskos un privātos pasākumos, kā arī SmartCoffee Serviss piedāvā pilnu kafijas automātu servisu. 

2021. gada 3. septembrī 09:56

Pirmsskolas vecuma bērnu 5 iekārojamākās rotaļlietas

Interneta veikalā 220.lv bērnu rotaļlietas pieejamas plašā sortimentā un par izdevīgām cenām. Piedāvājumā ir gan pirmsskolnieku iecienītākās rotaļlietas, gan arī daudzas citas izklaidējošas un attīstošās mantas. 

2021. gada 1. septembrī 10:14

Autoserviss Liepājā

Autoserviss Jureckis un Ko veiksmīgi darbojas Liepājā jau no 2017. gada un ir ieguvis vietējo iedzīvotāju uzticību.

2021. gada 31. augustā 14:39

SIA “ZOONA”: Radiosētas, suņu durvis, suņu dresūras siksnas

Robežas mums dod drošības sajūtu, pasargā no nevēlamiem pārsteigumiem un starpgadījumiem.

2021. gada 30. augustā 16:06

SIA "Parketa nams": terašu kopšana, terašu apstrāde, terašu eļļas

Gaumīga, moderna, labiekārtota āra terase bieži vien un visai pelnīt tiek dēvēta par ‘mājas sirdi’, - uz terases var sagaidīt saullēktu pie siltās tējas tasītes, ar draugiem baudīt nedēļas nogali, vai uzrīkot svinības par godu kādam īpašam notikumam.

2021. gada 30. augustā 09:00

Latvijā radīti ādas maki, somas un biznesa aksesuāri

TAILOR RIGA ir Latvijā radītu dabīgu ādas izstrādājumu un aksesuāru zīmols, ko savām rokām radījuši Latvijas prasmīgākie meistari un amatnieki.

2021. gada 27. augustā 14:45

Laba darba vide ceļ darba ražīgumu

Šobrīd, kad liela daļa biroja darbinieku strādā no mājām, aizvien aktuālāks kļūst jautājums par to, kāda izskatīsies darbinieka ikdiena pēc gada vai pieciem?

2021. gada 27. augustā 11:15

Aizkaru salons

Detaļām ir būtiska loma interjera dizainā – vienota un pārdomāta stilistika, krāsu harmonija, materiālu kvalitāte un darba izpildes meistarība nosaka to, vai telpā būs patīkami uzturēties un kāda noskaņa tajā valdīs.

2021. gada 27. augustā 10:15

Ventilējamā fasādes – estētisks un ilgmūžīgs risinājums

Attīstoties jaunām tehnoloģijām celtniecības un apdares materiālu ražošanā, ēkas un būves iegūst arvien drosmīgākas ārējās formas, gan arī daudzveidīgus apdares risinājumus. Ierasto tradicionālo apmetumu vai krāsojumu arī Latvijas arhitektūrā un dizainā arvien vairāk nomaina ventilējamo fasāžu sistēmas, kurās tiek izmantoti ilgmūžīgi un skaisti sienas apšuvuma paneļi.

2021. gada 26. augustā 10:34

Lauksaimniecības tehnikas iegāde – rūpīgi pārdomāts pirkums

Lauksaimniecības tehnika nav ikdienas pirkums un kalpos jums gadiem, tādēļ šis ir pirkums, kas ir rūpīgi jāapsver, lai izvēlētos ilgtermiņā visizdevīgāko risinājumu.

2021. gada 26. augustā 09:58

Dīvāni, kas nevienu neatstās vienaldzīgu!

Klientiem ir pieejama liela izvēle starp dažādiem dīvāniem  parastie stūra dīvāni, lielie U veida dīvāni, kas ir īpaši piemēroti lielām saimēm, vai tie, kuros komfortabli izgulties un pilnvērtīgi atpūsties pēc garas darba dienas. Tāpat pieejami dažādi moduļu dīvāni, kuriem pamatdaļa ir neizjaucama, taču var kombinēt ar papildu sēdvietām. 

2021. gada 26. augustā 09:25

Mēbeles pēc pasūtījuma lielām un mazām virtuvēm

Lai izgatavotu ideālo virtuvi, tiek nodrošināta telpas mērīšana, pilna projekta izstrāde kopā ar dizainera konsultāciju, pilnu un caurspīdīgu izmaksu tāmi, lielisku izgatavošanas termiņu kā arī pilnu montāžu un uzstādīšanu, jo tieši mūsu meistari to mācēs izdarīt vislabāk. Uzzini vairāk – Santasmebeles.lv!

2021. gada 24. augustā 12:10

Kā atpazīt bioloģiski audzētu pārtiku?

Cilvēki aizvien vairāk seko līdzi tam, lai produkti uz viņu šķīvja būtu ekoloģiski un dabīgi, tādēļ izvēlas iegādāties kvalitatīvus produktus, bet kā neuzķerties uz zaļmaldināšanu un atšķirt labu mārketingu no patiesi dabīga un ekoloģiska produkta?

2021. gada 16. augustā 12:23

SIA “LiiR Latvia”: mājas uzkopšana, teritorijas uzkopšana, ģenerālā uzkopšana

Kurš gan atteiktos no palīdzības, kad runa ir par mājas uzkopšanu – ikdienā veicamo darbu saraksts ir visai plašs, bet kārtības un tīrības uzturēšana prasa laiku un pacietību. 

2021. gada 10. augustā 10:09

Ar ko lētākas eholotes atšķiras no dārgākiem modeļiem?

Ja meklējat veidu, kā tikt pie moderna un kvalitatīva hidrolokatora izdevīgi, apmeklējiet interneta veikalu 220.lv! Tieši te jūs atradīsiet progresīvākās eholotes ar teicamiem tehniskajiem rādītājiem, GPS uztvērēju un citām noderīgām papildfunkcijām. Šāda ierīce padarīs zveju daudz veiksmīgāku, sniedzot patīkamus iespaidus no katras makšķerēšanas reizes! 

2021. gada 6. augustā 08:53

SIA "Rīgas Būvserviss": krāsas, būvmateriāli, būvmateriālu veikali

Būvmateriālu veikals SIA “Rīgas Būvserviss” klientiem piedāvā plašu un daudzveidīgu preču sortimentu, kā arī garantē uzticamu un kvalitatīvu  apkalpošanu. 

2021. gada 5. augustā 16:11

Garšīgs un ekskluzīvs steiks gardēžu veikalos MANZO

MANZO Gastro Butcher Shop jeb MANZO Gastronoms Mūkusalas ielā 29 Rīgā darbojas kā steika ēstuve ar veikalu, savukārt veikalā Gramzdas ielā 31 ir iespēja ne tikai iepirkties, bet arī nobaudīt izcili garšīgu steiku uz vietas. 

2021. gada 5. augustā 11:15

Izmanto savu atvaļinājumu lietderīgi un iegūsti B kategorijas vadītāja apliecību!

Vasara ir vislabākais laiks vadītāja apliecības iegūšanai, jo vasara ir atvaļinājumu laiks un brīvlaiks augstskolā starp studijām, tādēļ aicinām visus izmantot šo brīvo laiku lietderīgi un investēt savā nākotnē. SIA “Autoskola” piedāvā augstas kvalitātes B, A un BA kategorijas teorijas kursus tiešsaistē par izdevīgu cenu. 

2021. gada 3. augustā 15:15

SIA Niedrāji MR – tavs uzticamais sadarbības partneris mežizstrādē

SIA Niedrāji MR iepērk visa veida īpašumus no fiziskām un juridiskām personām ar zemi, daļēji vai pilnībā izstrādātu mežu visā Latvijas teritorijā, nodrošinot augstas kvalitātes un videi draudzīgu mežizstrādi, ievērojot visas Latvijas Republikā noteiktās normatīvo aktu prasības. 

2021. gada 2. augustā 13:00

Septiķis vai centrālā kanalizācijas sistēma: kāda ir atšķirība?

Ieskatieties bio-kanalizacijas.lv, kur atradīsiet daudz vērtīgas informācijas par bioloģiskās kanalizācijas ierīkošanu un apkopi. Turpat iespējams arī pasūtīt bioloģiskās attīrīšanas iekārtu, kā arī septiķa uzstādīšanu. 

 

2021. gada 2. augustā 07:00

Apkures granulas un briketes par zemākām cenām nekā gāze?

SIA "Eccal" piedāvā augstas kvalitātes, videi draudzīgu kokšķiedras kurināmo visa gada garumā. 

2021. gada 30. jūlijā 16:17

Kompozītmateriāla auto motora aizsargi pret triecieniem un sāls un mitruma ietekmi

SIA R.L.M. pirmais un joprojām pieprasītākais produkts ir drošu, triecienizturīgu motora aizsargu (kartera aizsargi, transmisijas aizsargi) ražošana no kompozīta materiāliem. Uzņēmuma mājaslapas katalogā var izvēlēties dzinēja aizsargus visām iespējamajām automobiļu markām. 

2021. gada 30. jūlijā 10:17

IK PROJEKTS - inženieru komunikāciju tīklu projektēšana

Katrs nams sākas ar lietošanas mērķi, zemes gabalu un pirmajām ideju skicēm, tomēr ceļš līdz gatavai ēkai ir ļoti grūts, atbildīgs un darbietilpīgs.

2021. gada 30. jūlijā 10:00

Profesionāli instruktori un kvalitatīva apmācība – SIA "Autoskola"

SIA “Autoskola” piedāvā B kategorijas apmācības Rīgā, Jelgavā un Ogrē.  Autoskola piedāvā apgūt kursus dienas, vakara un brīvdienu, kā arī paātrinātajās grupās.

2021. gada 29. jūlijā 17:01

Piepildītas noliktavas un efektīvas darbavietas ar SIA LAADUR BALTIC

SIA Laadur rūpīgi izzina katra uzņēmuma vajadzības, komplektē un piegādā iekārtas vislabākajā cenas un kvalitātes attiecībā, sniedzot izvēles iespējas starp vairāku pārbaudītu un uzticamu ražotāju iekārtām, nodrošinot pilnu projekta ciklu – no pirmās konsultācijas līdz izcilam pēcpārdošanas servisam.

2021. gada 28. jūlijā 17:27

Putekļu sūcēji efektīvai cīņai ar putekļiem. Kādu izvēlēties?

Interesējies par putekļu sūcēja iegādi? Ieskaties Husqvarna officiālajā mājaslapā www.husqvarna.com un atrodi nepieciešamo informāciju!

2021. gada 27. jūlijā 15:34

Graudu kulšanas sezona ir sākusies!

Kad raža ir nokulta, aktuāls ir jautājums par to, kā graudus kaltēt – izvēlēties kaltēt pašam vai izmantot ārpakalpojumu no cita uzņēmuma. Vislabākais risinājums, protams, ir sava kalte. Ja pasūtīsi marķēto dīzeļdegvielu savai kaltei pie SIA “Nafta LV”, vari būt drošs, ka pasūtītā degviela tiks piegādāta pilnā apjomā norādītajā laikā un vietā.

2021. gada 27. jūlijā 12:12

SABiLex — biroja telpas, telpu noma

Pieredzējis un uz attīstību virzīts nekustamo īpašumu uzņēmums SABiLex piedāvā biroja telpas nomai  biroju centrā Bieķensalas Biroji, Krasta Biroji, Neretas Biroji un Graudu Biroji.