Aktualitātes

2021. gada 1. decembrī 15:39

Parketa grīdas vērtība, gadiem ejot, nemazinās

Iegādājoties dzīvokli vai māju, ir jārēķinās, ka mantojumā ar to nāk jau esošais interjers. Lai arī pirmajā brīdī šķiet, ka vislabākais risinājums ir veikt pilnu īpašuma rekonstrukciju, nomainot veco interjeru ar jaunu, ja runa ir par parketa grīdas segumu – tā ne vienmēr būs labākā izvēle.

2021. gada 22. novembrī 13:08

Internets, televīzija un telefonija NETVISION optiskajā tīklā

Kvalitatīvi sakari – internets mājai un biznesam, telefonija un interaktīvā televīzija – ir kritiski svarīgi laikā, kad mūsu dzīvē notiek neprognozējamas pārmaiņas, kas ietekmē savstarpējo komunikāciju ģimenē, skolā, darbā un biznesā. Tas viss prasa labu un stabilu interneta pieslēgumu ar jaudīgu datu plūsmu un plašu telekomunikāciju pakalpojumu klāstu, ko savā optisko šķiedru sakaru līniju tīklā nodrošina SIA “Netvision”. 

2021. gada 22. novembrī 11:56

Ursus – plašs piedāvājums un labas cenas

Ursus ir Polijā bāzēts lauksaimniecības tehnikas ražotājs. Uzņēmums ir dibināts 1983. gadā Varšavā un savā ilgajā darbības laikā ir iemantojis sadarbības partneru uzticību kā drošs un stabils traktortehnikas ražotājs.

2021. gada 8. novembrī 14:34

REHAU Connect – pircēja un pārdevēja satikšanās vieta

REHAU Connect ir platforma, kas ir radīta, lai REHAU sadarbības partneriem un klientiem atvieglotu iespēju atrast vienam otru. 

2021. gada 8. novembrī 14:14

Desmit iemesli T-kreklu apdrukai Copy Pro

Copy Pro piedāvā T-kreklu apdruku arī korporatīvajiem pasākumiem, ballītēm, dāvanām  un ikdienai. Apdruka ir iespēja izcelies ar kreklu, kāds nav nevienam citam. Un ir vismaz vēl 10 iemesli, lai izmantotu T-kreklu sava biznesa reklāmai vai sociālās nostājas demonstrēšanai.

2021. gada 8. novembrī 10:16

Karstā gaisa friteris – ko tajā var pagatavot?

Aerofriteris ir lieliska iespēja dažādot jūsu ģimenes maltītes! Ja meklējat iespēju iegādāties to izdevīgi, apmeklējiet interneta veikalu 220.lv! Tieši te karstā gaisa friteri pieejami par labām cenām un plašā sortimentā.

2021. gada 5. novembrī 11:54

Kredīts uzņēmumiem ar KreditsUznemumiem.lv

Lai uzņēmums varētu piemeklēt sev izdevīgus nosacījumus, lietderīgi izmantot kredītu salīdzināšanas platformas. Viena no tādām ir "Elizings  kredītu salīdzināšana", kura var palīdzēt ērti, ātri un vienkārši salīdzināt biznesa kredītu piedāvājumus un izvēlēties visizdevīgāko.

2021. gada 3. novembrī 16:56

SIA „Somfy” – bīdāmie vārti, automātiskie bīdāmie vārti

SIA „Somfy” piedāvā ražotāja BFT Automation automātisko bīdāmo vārtu sistēmas, lai padarītu jūsu braucienu mājās vai uz darbu daudz, daudz vienkāršāku. BFT automātikas sistēmas ir piemērotas gan zemas, gan augstas intensitātes lietošanai.

2021. gada 3. novembrī 09:15

Dāvanu servisa piedāvājums svētkos

Katra diena var būt kā svētki. Šī iemesla dēļ arī www.davanuserviss.lv dāvanu klāstā varat ieraudzīt dāvanas, kas paredzētas ikvienai dzīves situācijai. 

2021. gada 2. novembrī 16:44

Īstais laiks iegūt autovadītāja apliecību!

Ja tu vēl neesi ieguvis autovadītāja apliecību, tad tagad ir īstais laiks to izdarīt! Agrāk kursantiem bija rūpīgi jāplāno savs laiks, lai ierastos uz katru teorētisko apmācību klātienē, tad šobrīd ikviens var apgūt nodarbības autoskolā attālināti. Apgūsti autovadītāja teorijas kursus, neizejot no mājas!

2021. gada 2. novembrī 16:11

Hemoroīdi – 21. gadsimta TOP slimība

Hemoroīdi ir problēma, par kuru visbiežāk cilvēki nestāsta pat saviem tuvākajiem draugiem, bet šī slimība nebūt nav reta un skar ļoti daudzus cilvēkus, un pastāv aplēses, ka nākotnē problēmas ar hemoroīdiem varētu piedzīvot pat katrs otrais pasaules iedzīvotājs. 

2021. gada 1. novembrī 09:21

Kredītu apvienošana vai kā samazināt maksājumus

Par kredītu salīdzināšanas platformu, kredītu apvienošanu un refinansēšanu vairāk lasiet Apvieno24.lv.  

2021. gada 29. oktobrī 12:44

Nepērc jaunu – saremontē veco!

SIA Texmobile piedāvā telefonu remontu Rīgā, kā arī ir pieejama iespēja nosūtīt telefonu ar pakomāta starpniecību, SIA Texmobile meistari veiks kvalitatīvu un ātru tava telefona remontu, un jau dažu dienu laikā tu saņemsi atpakaļ saremontētu telefonu. 

2021. gada 28. oktobrī 11:28

Darba aizsardzība uzņēmumā – tā nav tikai formalitāte

Bieži vien jo īpaši mazo uzņēmumu īpašnieki domā, ka darba aizsardzība uzņēmumā ir tikai kārtējā formalitāte. Galvenais ir, lai darbinieki ir parakstījušies ievadapmācības un darba aizsardzības instruktāžas darba vietā žurnālos, un ar to būs izpildītas minimālās prasības darba aizsardzībā

2021. gada 27. oktobrī 15:33

Ziema būs – neaizmirsti savlaicīgi nomainīt ziemas riepas!

Nav noslēpums, ka ziema autovadītājus katru gadu pārsteidz nesagatavotus, un bieži vien ir vērojams, kā autovadītāji “slidinās” pa pilsētas ielām dienā, kad ir uzsnidzis pirmais sniegs. Riepu maiņa uz ziemas riepām pēc likuma ir jāveic līdz 1. decembrim, bet meteoroloģiskā statistika liecina, ka oktobris ir tas mēnesis, kad Latvijā ir novērojams pirmais sniegs, tādēļ mēs aicinām autovadītājus neatlikt riepu nomaiņu uz pēdējo brīdi, lai aiztaupītu sev liekas galvassāpes un stāvēšanu garās rindās.

2021. gada 27. oktobrī 15:26

Kas veido degvielas cenu?

Nevienam nav noslēpums, ka pēdējā laika aktuālākā tēma ir straujais degvielas cenu kāpums. Degviela ir resurss, kuru patērē lielākā daļa Latvijas mājsaimniecību, lai nokļūtu uz darbu, veikalu, medicīnas iestādi vai aizbrauktu ciemos pie radiem vai draugiem.

2021. gada 21. oktobrī 09:31

Labākie burgeri pilsētā – meklē restorānu ceļvedī Meniu.lv

Meniu.lv ir restorānu ceļvedis ar priekšrocībām, kādu nav daudziem citiem. Noteikti pamēģināšanas vērta vietne, kas pieejama gan Android un iOS lietotājiem, gan arī tiem, kas izvēlas ēdienu pasūtīt datorā. 

2021. gada 19. oktobrī 14:59

SIA „Line-X Baltic” – siltināšana, siltināšanas materiāli, siltumizolācija

Siltumizolācijas izveidošana, izmantojot putupoliuretānu, ir labākā izvēle, ņemot vērā gan energoefektivitātes kritērijus, gan arī daudzus sadzīviskus kritērijus. SIA „Line-X Baltic” ir uzņēmums, kas veic ēku siltināšanas darbus, procesā izmantojot putupoliuretānu. 

2021. gada 13. oktobrī 16:32

Efektīvs iepakojums ražošanas un tirdzniecības uzņēmumiem dažādās nozarēs

SIA "Unilevel" piedāvājumā ir iepakojamais materiāls pārtikai, īpaši slēdzamie maisiņi, dažādu materiālu un dizaina reklāmas maisiņi, kā arī maisus no otrreizējās pārstrādes materiāliem.

2021. gada 13. oktobrī 16:14

Profesionāla un atbildīga meža apsaimniekošana – HD Forest

SIA “HD Forest” ir viens no pieredzējušakajiem meža apsaimniekotājiem, kas darbojas Baltijas valstīs. Uzņēmums nodarbojas ar pilnu meža apsaimniekošanas ciklu – meža vērtēšanu, īpašuma dokumentācijas kārtošanu, meža apsaimiekošanas plāna izstrādi, meža stādīšanu, atjaunošanu, jaunaudžu kopšanu, ciršanu un koksnes realizāciju.

2021. gada 11. oktobrī 11:47

Vīriešu džinsu bikses no Džinsu bāzes

Džinsu bāzes veikalos iespējams iegādāties ne tikai dažādu piegriezumu, bet arī krāsu variāciju bikses, turklāt katru gadu klāsts tiek papildināts ar jaunām iespējām.

2021. gada 7. oktobrī 20:07

Populārāko ziemas riepu piedāvājums

Tuvojoties vēsajam laikam, katrs autovadītājs zina, ka būs nepieciešama riepu nomaiņa. To, kādas riepas izvēlēties – ziemas vai vissezonu –, izlemj katrs auto īpašnieks pats, taču mmkserviss.lv zinošie servisa darbinieki noteikti neskoposies ar padomiem un ieteikumiem.

2021. gada 7. oktobrī 15:39

SIA „LARTA-1” – slaukšanas iekārtas, aprīkojums fermām, vakuuma sūkņi

Tirdzniecības nams „LARTA-1” nodarbojas ar slaukšanas iekārtu un to piederumu ražošanu un izplatīšanu.

2021. gada 5. oktobrī 13:08

Ko pasniegt dāvanā, ja nav ideju?

Plašu dāvanu karšu sortimentu piedāvā interneta veikals 220.lv! Te jūs varēsiet iegādāties gan specializētās kartes (SPA, izklaides pasākumi, tostarp labāko piedzīvojumu izlase, piedāvājumi sievietēm, vīriešiem, pāriem), gan universālās e-kartes pirkumiem 220.lv. 

2021. gada 5. oktobrī 10:49

5 iemesli, kādēļ dot priekšroku bioloģiski audzētai vistas gaļai

Mūsdienās vairs nevienam nav jāpierāda, ka jebkāda veida bioloģiski audzēta pārtika uzturvielu ziņā ir daudz vērtīgāka par rūpnieciski ražoto, to pierāda pētījumi, kurus ik gadu veic zinātnieki visā pasaulē. Ja runājam par vistas gaļu, ir pierādīts, ka bioloģiski audzētai vistas gaļai ir mazāks tauku saturs.

2021. gada 1. oktobrī 16:29

SIA “ForEvent” – profesionālais tehniskais nodrošinājums, aprīkojuma noma korporatīviem un privātiem pasākumiem.

Ja nerīkojat pasākumus regulāri, profesionālās tehnikas noma ir lieliska alternatīva dārga aprīkojuma iegādei. SIA “ForEvent” ir uzņēmums, kas nodarbojas ar skaņas un gaismas tehnikas nomu un uzstādīšanu visa veida pasākumos, sākot ar privātām svinībām ģimenes lokā, līdz liela mēroga publiskiem pasākumiem un svētkiem.

2021. gada 30. septembrī 11:45

SIA „Evidence Network” – ugunsdrošības sistēmas, apsardzes sistēmas, videonovērošanas sistēmas

SIA “Evidence Network” piedāvā plaša spektra videonovērošanas sistēmu iekārtas, programmatūras un aksesuārus no atzītākajiem ražotājiem pasaulē, kā arī nodrošina profesionālas konsultācijas un apmācības. 

2021. gada 29. septembrī 16:00

Kā izvēlēties īstos gaismas rotājumus?

Ziemassvētki noteikti nav iedomājami bez dažādām gaismas dekorācijām, LED virtenēm, lampiņām un pat LED aizkariem. Līdz ar lielo svētku popularitāti un dekorāciju pieprasījumu, piedāvājums ir milzīgs. Tāpēc viens no svarīgākajiem jautājumiem, tuvojoties svētku sezonai, ir, kā izvēlēties pareizos gaismas dekorus.

2021. gada 29. septembrī 11:56

Grīdas segumu karalis – parkets

Mēdz teikt, ka cilvēka sabiedrisko statusu var noteikt pēc kurpju kvalitātes un spodrības pakāpes. To pašu varētu teikt par grīdu, jo tā mūsu mājoklī ir svarīgākā un redzamākā virsma. Līdzīgi kā logi un durvis, santehnika, plīts, izlietne un gultas, grīda tiek nepārtraukti lietota. Ja tic senajam apgalvojumam, ka griestos skatās tikai filosofi un sliņķi, tad ar grīdu ir savādāk, jo grīda nodarbina ne tikai tīrīgas saimnieces skatus. Grīdas kvalitāte un tonis piešķir noskaņu un vērtību visam citam, kas veido mājokļa interjeru.

2021. gada 28. septembrī 17:49

Neatliec kanalizācijas izbūvi uz pēdējo brīdi!

August Latvia Serviss piedāvā veikt kanalizācijas izbūvi, uzstādot bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī iesaka uzticēt kanalizācijas apkopi profesionāliem un zinošiem darbiniekiem, kuri iepriekš saskaņotā laikā ieradīsies pie jums un veiks iekārtas apkopi.