Aktualitātes

2022. gada 11. februāri 11:11

Darba apavu noma un serviss jūsu uzņēmuma darbiniekiem

Apavu loģistika var būt ļoti laikietilpīgs un sarežģīts process, tāpēc gudrs veids, kā uzņēmumam ietaupīt savus resursus, ir izvēlēties ārpakalpojumu. “Elis” ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas piedāvā darba apavu nomu un servisu. Par to, kā strādā šis pakalpojums un kāpēc to izvēlēties savam uzņēmumam, lasiet šajā rakstā!

2022. gada 8. februāri 08:34

Tautastērps visam mūžam un vienai dienai

“ANVI AM” izgatavo tautastērpus gan tautas mākslas kolektīviem – koriem, folkloras grupām un deju kolektīviem –, gan vienreizējiem notikumiem un uzvedumiem, gan arī uz individuāliem pasūtījumiem un veselām ģimenēm. 

2022. gada 7. februāri 10:37

REHAU Connect – jauniem un pieredzējušiem logu dīleriem

Vai esi kādreiz vēlējies uzsākt patstāvīgu darbību logu biznesā? Varbūt šī ir Tava iespēja. Pagājušajā gadā REHAU Latvijā ir sarūpējis rīku kopumu – platformu Connect, kurā radīta vieta visiem logu pasaulē ienākušajiem dalībniekiem. Sākot no logu pasūtītāja, logu pārdevēja, montāžnieka līdz logu ražotājam.

2022. gada 4. februāri 14:45

Ugunsdrošas durvis alumīnija kārbās

Durvju ražošanas uzņēmums Līva AB Nord piedāvā jaunu produktu – ugunsdrošas durvis vācu ražotāja Kuffner alumīnija kārbās. 

2022. gada 3. februāri 09:30

Praktiski padomi mantu pakošanai pārvākšanās kastēs

Kastes ir biežākais un arī piemērotākais veids, kur iepakot lietas pārvācoties vai vienkārši nodrošināt drošu mantu noglabāšanu, ja tās ikdienā nav nepieciešamas. Lūk, praktiski ieteikumi, kas atvieglos mantu pakošanu pārvākšanās kastēs.

2022. gada 27. janvārī 11:56

Pārvākties nedēļas laikā? Praktiski padomi!

Pārvākšanās ir laikietilpīgs process. Ideālā gadījumā pārcelšanās būtu jāplāno apmēram mēnesi un vēl dažas nedēļas jāziedo, lai iepakotu mantas un iztīrītu telpas. Patiesībā, lai arī sarežģīti, tomēr ne neiespējami var pārvākties nedēļas laikā un pat ātrāk, ja zini, kā šo procesu pareizi organizēt! Taču atceries – nenoved sevi bezspēkā un nolīgsti “Pārcelšanās24”!

2022. gada 25. janvārī 10:10

PRIME AUTO noma – auto, ar kuru brauc pats, bet rūpējas citi

Starp savu personīgo auto un taksometru ir labs kompromiss – auto noma. Ir daudz un dažādas situācijas, kādēļ cilvēki izvēlas auto nomāt, tādēļ ir vērts uzzināt, ko nozīmē īstermiņa auto noma, ilgtermiņa noma un auto noma ar izpirkuma tiesībām. 

2022. gada 25. janvārī 08:56

Idejas reklāmai un dāvanām jebkuram cilvēkam

Man nav ideju. Nezinu, kā pārdot savus produktus. Nepatīk, ka tik ilgi atbild. Nav ieinteresētības sadarbībā. Jā, tā ir tikai daļa cilvēku izteikumu reklāmas nozarē, bet, ja godīgi, tad principā visās nozarēs ir līdzīgi. Ir atrasti un sagatavoti risinājumi jūsu vajadzībām, lai visu padarītu vieglu, ērtu un patīkamu. 

2022. gada 20. janvārī 14:17

Kādēļ arvien vairāk uzņēmēju grāmatvedības kārtošanu uztic ārpakalpojumu grāmatvedim?

Darbā ar grāmatvedības organizāciju profesionālu atbalstu sniegs Grāmatvedības un finanšu vadības birojs. Uzņēmums veic grāmatvedības uzskaiti atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai un uzņemas visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu, kā arī sniedz finanšu un nodokļu konsultācijas un veic uzņēmumu reģistrāciju.

2022. gada 19. janvārī 14:54

Kā Commodus gaisa kondicionieris uzlabos pāru attiecības ziemā?

Tradicionāli gaisa kondicionieris saistās arvēsu gaisa plūsmu, kas atdzesē vasaras sakarsētās telpas. Tomēr inverter tipa Commodus gaisa kondicionieri vienlaikus kalpo arī kā gaiss-gaiss siltumsūkņi. Tie aukstajā laikā spēj efektīvi un ekonomiski darboties pat līdz -25 °C salam.

2022. gada 17. janvārī 12:47

Izmanto iespēju un apgūsti masiera profesiju!

Šobrīd ir piemērots laiks, lai ieguldītu savā izglītībā. Neatliec uz rītdienu – apmeklē Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžas mājaslapu un uzzini par iespēju iegūt pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību un masiera kvalifikāciju!

2022. gada 17. janvārī 12:07

Kapsulu kafijas automāts – kā izvēlēties?

Plašs kapsulu kafijas automātu piedāvājums par izdevīgām cenām atrodams interneta veikalā 220.lv. Te pieejami aparāti jebkurām vajadzībām un budžetam: kompakti risinājumi, kā arī lielas jaudas un tilpuma modeļi, stilīgi un lietošanā komfortabli aparāti ar elektroniskajiem vadības paneļiem, iekārtas ar pašattīrīšanās funkciju utt. 

2022. gada 12. janvārī 10:21

Kvalitatīvi materiāli – augsta satiksmes drošība

Mēs visi zinām, ka uz ceļa drošība ir pirmajā vietā, tādēļ, izvēloties ceļu drošības aprīkojumu, ir jāizvēlas materiāli ar visaugstāko kvalitāti. Augstas kvalitātes materiāli nodrošinās ne tikai to, ka uzstādītais ceļa aprīkojums kalpos ilgi, bet arī nodrošinās maksimālo drošību visiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

2021. gada 30. decembrī 15:54

Autovadītāja apliecības iegūšana – tava Jaunā gada svarīgākā apņemšanās

Mēs visi Jaunajā gadā apņemamies uzsākt jaunas lietas, dzīvot veselīgāk, sportot vairāk, bet mēs, SIA Autoskola kolektīvs, izaicinām tevi Jaunajā gadā kļūt par autovadītāju un iegūt B kategorijas vadītāja apliecību!

2021. gada 30. decembrī 15:46

Saudzē sadzīves tehniku – attīri ūdeni

Aizvien biežāk cilvēki aizdomājas par to, kādu pārtiku un ūdeni lietot uzturā. To, ka ūdenim ir klāt piemaisījumi, un tas nav tīrs, ne vienmēr var pamanīt uz to skatoties.

2021. gada 30. decembrī 15:27

Ikvienam darbiniekam ir tiesības uz drošu darba vidi

Nevienam nav šaubu, ka darbā mēs pavadām nozīmīgu savas dzīves daļu, tādēļ ir svarīgi, lai vide mums apkārt nekaitētu mūsu veselībai. Darba aizsardzības likums nosaka, ka darba devējam ir jānodrošina ikvienam savam darbiniekam droša un nekaitīga darba vide.

2021. gada 30. decembrī 15:19

Auto ziemā prasa īpašas rūpes

Akumulators ir atbildīgs par motora startera iedarbināšanu un nodrošina enerģiju automašīnas lukturiem, signalizācijai un audio sistēmai. Ikviens, kurš kaut reizi ziemā ir saskāries ar situāciju, kad mašīnu nav iespējams iedarbināt, zina, cik svarīgi ziemā ir pastiprinātu uzmanību pievērst tieši akumulatoram.

2021. gada 23. decembrī 12:30

Sniegu tīri droši un atbildīgi

Kā katru gadu, sākoties ziemai un intensīvai snigšanai aktuāls kļūst jautājums par jumtu attīrīšanu no sniega. Latvijas likumdošana nenosaka obligātu sniega barjeru uzstādīšanu un māju jumtiem, tomēr mēs iesakām ikvienam padomāt par savu un citu cilvēku drošību.

2021. gada 21. decembrī 09:40

TOI TOI biotualete – piemērota arī ziemas apstākļiem

Biotualete ir piemērots risinājums dažādos gadījumos, sākot ar koncertiem un beidzot ar pastāvīgu izmantošanu vietās, kur nav pieejams pieslēgums centrālajai kanalizācijai. Nereti biotualetes tiek izmantotas arī ziemas mēnešos. Kā TOI TOI Latvija parūpējas par to, lai biotualetes apmeklējums neradītu diskomfortu gada aukstajā laikā? Lasiet un uzziniet!

2021. gada 20. decembrī 11:17

Vieglā auto sagatavošana ziemai ar piemērotāko antifrīzu no OILTEH noliktavas

Visu veidu antifrīzus, tehniskos šķidrumus, pretkorozijas līdzekļus, dažādas eļļas vieglajam un smagajam autotransportam, motociklu eļļas, lauksaimniecības, industrijas un kompresoru eļļas, baltās un pārtikas rūpniecības eļļas, gāzes dzinēju motoreļļas, konsistentās ziedes piedāvā OILTEH. Ielūkojies mūsu mājaslapā www.oilteh.lv un atrodi sev piemērotākos produktus!

2021. gada 15. decembrī 12:15

Zemnieku saimniecība Garīši – vieta, kur satiekas tradīcijas un jaunās tehnoloģijas

Zemnieku saimniecība Garīši jau vairāk nekā 25 gadus priecē Latvijas iedzīvotājus ar savu gardo produkciju. Uzņēmuma plašajā produktu klāstā ir ne tikai svaigi, sautēti, marinēti un skābēti kāposti, bet arī svaigas, marinētas un vārītas bietes, vārīti dārzeņi, zirņi un pupiņas un tvaicēti dārzeņi. 

2021. gada 15. decembrī 11:57

Ja vēlies pārdot mežu – sadarbojies ar nozares profesionāļiem

SIA Niedrāji MR ir uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, kas nodarbojas ar mežu un meža īpašumu pirkšanu un mežizstrādi. Ja vēlies atrast uzticamu un pieredzējušu sadarbības partneri, tad SIA Niedrāji MR ir tavs uzticamais sadarbības partneris mežizstrādē.

2021. gada 14. decembrī 13:03

Kā izvēlēties snovborda dēli?

Ja pašlaik meklējat savu pirmo vai kārtējo sniega dēli aizrautīgiem ziemas priekiem, aicinām apmeklēt interneta veikalu 220.lv! Tieši te kvalitatīvi snovbordi tiek piedāvāti par labām cenām, plašā izmēru un veidu klāstā. 

2021. gada 13. decembrī 17:07

LABĀKAIS STEIKS NO MANZO GASTRO BUTCHER SHOP

Neskatoties uz visu, kas notiek vai nenotiek mūsu valstī un tai apkārt, Manzo Gastro Butcher Shop turpina strādāt un, pateicoties konceptam “ēstuve ar veikalu”, tas ir iespējams. Uzņēmuma galvenie produkti ir Latvijā audzēts lielopa gaļas steiks, sous vide tehnoloģijā sagatavoti gaļas pusfabrikāti un Itālijā ražoti gastronomijas gardumi.

2021. gada 13. decembrī 17:00

Bērnudārza izvēle – svarīgs lēmums

Ikvienai mammai laiks, kad bērns uzsāk dārziņa gaitas, ir satraukumu pilns. Vēl lielāks satraukums un neziņa ir, ja vecākiem šī ir pirmā saskarsme ar bērnudārzu un nav iepriekšējās pieredzes par to, kāda ir uzņemšanas kārtība bērnudārzos, kā notiek iepazīšanās process ar skolotājām un kāda ir dienas gaita bērnudārzā.

2021. gada 13. decembrī 12:42

KOMPOZĪTMATERIĀLU PAGRABS DĀRZEŅU UN AUGĻU GLABĀŠANAI

Pagrabu var ierīkot un nodot ekspluatācijā vienas dienas laikā. Iepriekš sazinoties ar SIA R.L.M., var saņemt bezmaksas konsultāciju un uzmērīšanu uzstādīšanas vietā. Kompozītmateriālu pagrabam ir daudz priekšrocību, kas padara to arvien populārāku Latvijā.

2021. gada 13. decembrī 12:20

KATRA BŪVE SĀKAS AR PROJEKTU. KAM TO UZTICĒT?

Būvniecība ir nozare, kas veido lielu pievienoto vērtību ikvienas valsts iekšzemes kopproduktā un nodarbina vairākas apkalpojošās nozares. Viena no tām ir projektēšana, bez kuras būvniecība nebūtu iedomājama.

2021. gada 10. decembrī 11:29

Autovadītāja apliecība – ieguldījums tavā nākotnē

Autoskola Cresco ir uzticams kursantu sadarbības partneris autovadītāja apliecības iegūšanā. Ilggadējā pieredze ir ļāvusi mums uzkrāt zināšanas, augt un attīstīties, lai sasniegtu mūsu mērķi – kvalitatīvu autoskolas pakalpojumu sniegšanu.

2021. gada 8. decembrī 16:41

Labākie elektriskie skrejriteņi pieaugušajiem. Kam pievērst uzmanību, to izvēloties?

Elektrisko skrejriteņu piedāvājums ir ļoti plašs: pieejami dažāda izmēra, jaudas, dažādu ražotāju, komplektācijas un izskata modeļi. Elektriskie velosipēdi un skrejriteņi atrodami e-veikalā www.bikko.lv!

2021. gada 1. decembrī 15:39

Parketa grīdas vērtība, gadiem ejot, nemazinās

Iegādājoties dzīvokli vai māju, ir jārēķinās, ka mantojumā ar to nāk jau esošais interjers. Lai arī pirmajā brīdī šķiet, ka vislabākais risinājums ir veikt pilnu īpašuma rekonstrukciju, nomainot veco interjeru ar jaunu, ja runa ir par parketa grīdas segumu – tā ne vienmēr būs labākā izvēle.