Aktualitātes

2022. gada 3. maijā 12:01

Ceļa horizontālie apzīmējumi satiksmes drošībai

Ceļu horizontālie apzīmējumi, tāpat kā ceļa zīmes, ir nepieciešami, lai nodrošinātu satiksmes dalībnieku drošību un organizētu satiksmi. Vispopulārākie horizontālie apzīmējumi uz ceļiem ir līnijas, bultas, simboli un citas, ne mazāk svarīgas, norādes, kas nosaka satiksmes režīmu un kārtību. Latvijā ceļu horizontālie apzīmējumi ir baltā un dzeltenā krāsā. Horizontālie apzīmējumi tiek izmantoti ne tikai uz ceļu un veloceliņu marķēšanai, bet arī autostāvvietās, ceļu būves un celtniecības nozarēs, kā arī noliktavu un ražošanas zonu marķēšanā un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas darbu veikšanā. Neatkarīgi no marķēšanas krāsas izmantošanas nolūka galvenais kvalitātes nosacījums, kas jāņem vērā, ir krāsas ilgnoturība, lai panāktu, ka horizontālie apzīmējumi ir nodilumizturīgi un pēc pāris mēnešiem nebūs jāveic pārkrāsošana.

2022. gada 3. maijā 11:52

SVARĪGĀKS PAR PAMATAKMENI - KVALITATĪVS BŪVPROJEKTS

Resursu un būvmateriālu cenām strauji pieaugot, arvien lielāka atbildība gulstas arī uz projektētāju pleciem – ja vien projekts nav dekoratīvs elements bezatbildīgu pasūtītāju plānos. Ar visu materiālu sadārdzinājumu  projektēšanas cenas parasti nepārsniedz 20 daļu no būvniecības izmaksām, taču kvalitatīvs būvprojekts atbildīgam un ieinteresētam pasūtītājam ir garantija, ka būvdarbi iekļausies laikā un budžetā, cik nu tas šajā pārmaiņām bagātajā laikā vispār ir iespējams, un būve kalpos paredzētajam mērķim. 

2022. gada 27. aprīlī 11:09

Profesionāls interjera dizains arī tavā mājā

Salons SIENA ir viens no pieredzes bagātākajiem interjera saloniem Latvijā. Salona profesionālie konsultanti ne vien pārzina produktu tehnisko specifikāciju, bet arī palīdzēs jums izveidot gaumīgus un elegantus dizaina risinājumus jūsu mājām.

2022. gada 22. aprīlī 16:08

Iestūrē vasaras piedzīvojumus ar nomas auto no Riga Car Rent!

RIGA CAR RENT piedāvā plašu auto izvēli un palīdzēs piemeklēt klientam ideāli piemērotu mašīnu par pieņemamu cenu. Auto nomas pakalpojumi ir vienkārši, saprotami un fiksēti. Uzņēmuma piedāvājumā ir auto noma Rīgas lidostā un Rīgā un ilgtermiņa auto noma.

2022. gada 22. aprīlī 10:30

ĪSTU STEIKU BAUDĪŠANAS VAKARI – SVĒTKI DVĒSELEI UN MIESAI

Divi gadi pagājuši dažādos ierobežojumos un liegumos, taču daudzu uzņēmēju cerība, ka pēc pandēmijas atsāksies iepriekš ierastā dzīve, nav piepildījusies. Arī izmeklētas gaļas veikals – ēstuve MANZO GASTRO BUTCHER SHOP https://www.manzo.lv/  jeb MANZO GASTRONOMS turpina darbu uz Ukrainas kara fona.

2022. gada 21. aprīlī 13:15

Saules paneļi – nākotnes enerģija

SIA IMRE piedāvā augstas kvalitātes saules paneļu uzstādīšanu visā Latvijas teritorijā.

2022. gada 21. aprīlī 09:42

Kā izvēlēties piemērotākās riepas savam auto?

Laiks iegādātais labas riepas vasarai? Ieskatieties "MMK Riepu Serviss" piedāvājumā, kur atradīsiet gan vasaras, gan ziemas, kā arī vissezonas riepas.

2022. gada 20. aprīlī 09:12

SUNERGIA skaidro, kāpēc ir svarīgi palielināt invertora jaudu

SUNERGIA ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu sākot ar dokumentu sagatavošanu, saules paneļu parka projektēšanu, apstiprināšanu, būvniecību un apkopi.

2022. gada 14. aprīlī 14:24

Pašvadīta mācīšanās jau bērnudārzā!

Ikvienam bērnam ir motivācija jeb virzītājspēks apgūt jaunas lietas un mācīties. Skolotāju un vecāku galvenais uzdevums ir stiprināt šo motivāciju, lai bērns ticētu sev un savai varēšanai. Pēdējos gados aizvien vairāk mēs dzirdam par bērna vadītu mācīšanās procesu, bet ko īsti nozīme šis termins?

2022. gada 11. aprīlī 14:34

Kā noliktavā izvietot vairāk?

Pareizs noliktavas plānojums, kas palielina uzglabāšanas blīvumu, ļaus strādāt ilgtspējīgi, efektīvi un ar mazākām izmaksām. SIA “Laadur Baltic” komplektē un piegādā iekārtas vislabākajā cenas un kvalitātes attiecībā.

2022. gada 11. aprīlī 11:06

Veselību nepārdod aptiekā. Kur to atrast?

Veselība katram ir citādāka, nekad nebūs visiem derīga vienota veselības modeļa vai visiem vienas tabletes vienādiem simptomiem. Tieši šādiem nolūkiem attīstās preventīvā Lifestyle medicīna ar integratīvo pieeju cilvēkam kā vienotam veselumam.

2022. gada 5. aprīlī 08:54

Kabatu filtru priekšrocības

SIA FILTRI ir Latvijas vadošais ventilācijas gaisa filtru ražotājs. Uzņēmums piedāvā gaisa filtrus gan sadzīviskām vajadzībām, gan industriālām vidēm. 

2022. gada 1. aprīlī 13:31

Ugunsdrošas durvis: ko par tām vērts zināt?

Ieskatieties uzņēmuma M-Lux piedāvājumā, kur atradīsiet dažādu veidu  durvis plašā izvēlē. Visas ugunsdrošās durvis ir sertificētas un atbilst augstākajiem ugunsdrošības standartiem. 

2022. gada 31. martā 17:03

Teritorijas sakopšana – ātri un vienkārši!

Līdz ar astronomiskā pavasara iestāšanos lauksaimniekiem ir sākusies aktīvā darba sezona. Viens no pirmajiem darbiem, kas ir jāpaveic, ir saimniecības teritorijas sakopšana.

2022. gada 30. martā 16:48

Tuvojas Māmiņdiena 2022: kā sagatavot skaistu pārsteigumu?

Plānojot, kāda šogad būs Māmiņdiena un apsveikumi jūsu māmiņai, izmantojiet sagatavotos padomus kā ieskatu dažādām Māmiņdienas svētku svinībām. Lai izdodas!

2022. gada 29. martā 11:23

Kā izvēlēties mēbeles virtuvei?

Ja vēlaties unikālas, tieši jūsu prasībām un virtuvei piemērotas mēbeles, ieskatieties citasmebeles.lv! Šeit var izvēlēties skaistas un funkcionālas virtuves mēbeles pēc pasūtījuma. 

2022. gada 25. martā 17:50

Apkures veidi

Kādi ir populārākie apkures veidi, un kā tie atšķiras viens no otra? Par to vairāk šajā rakstā. 

2022. gada 23. martā 11:44

Pasaules Miega dienā aicinām pievērst uzmanību sava miega kvalitātei!

Martā visā pasaulē atzīmē Pasaules Miega dienu, šīs dienas mērķis ir informēt sabiedrību par veselības problēmām, kuras izraisa kvalitatīva miega trūkums.

2022. gada 23. martā 10:47

SIA Kompozītmateriāli – GURIT oficiālais pārstāvis Baltijā

SIA Kompozītmateriāli ir lielākais kompozītmateriālu tirgotājs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Mums ir svarīga nepārtraukta izaugsme un attīstība, tādēļ mēs ik dienu strādājam pie tā, lai nodrošinātu saviem klientiem aizvien plašāku produkcijas klāstu.

2022. gada 21. martā 17:17

Kādu masāžas veidu izvēlēties – iesaka pieredzējuši meistari

Pašā Rīgas sirdī, Kaļķu ielā 7, atrodas skaistuma un veselības studija Elien SPA – burvīga oāze, kur pavadītais laiks un saimnieku sirdssiltā attieksme ļaus uz brīdi aizmirst apkārt notiekošo. 

2022. gada 17. martā 15:26

Gramiem ir nozīme!

EST TEHNOLOĢIJAS piedāvā svarus un svēršanas sistēmas mājsaimniecībai, lauksaimniecībai, lopkopībai, zinātnei, veselības aprūpei, rūpniecībai, kravu pārvadājumiem, tirdzniecībai, veterinārijai un daudzām citām nozarēm.

2022. gada 14. martā 17:51

Personalizēts galda kalendārs – praktisks un efektīvs risinājums

Ja vēlaties pasūtīt personalizētu kalendāru, ieskatieties uzņēmuma ENIVO interneta vietnē Poligrafija.lv, kur iespējams iepazīties ar vērtīgu un iedvesmas pilnu informāciju, kā arī pasūtīt savu kalendāru. 

2022. gada 14. martā 17:44

Kalendāru izgatavošana pēc pasūtījuma: kas par to jāzina?

Kalendāru druka ļauj iegūt unikālu gala rezultātu – kalendāru ar paša izvēlētām fotogrāfijām, tekstu, dizainu un citiem elementiem. Ja arī jums patīk ideja par personalizēta kalendāra izveidi, turpiniet lasīt un uzziniet, ko ņemt vērā pirms tiek uzsākta kalendāru veidošana. 

2022. gada 8. martā 11:50

Pasaules Ūdens diena

EIROFILTRI ir par atbildīgu rīkošanos ar pasaules ūdens resursiem un tīru, kvalitatīvu ūdeni ikvienā mājā! 

2022. gada 3. martā 16:58

Zobu higiēnista apmeklējums – nozīmīga zobu higiēnas sastāvdaļa

Daudzi maldīgi domā, ka pietiek vien reizi vai divas gadā apmeklēt zobārstu un divas reizes dienā iztīrīt zobus, lai izvairītos no kariesa veidošanās. Kariess jeb – kā mēs tos dēvējam sarunvalodā – caurumi zobos sākumā rodas kā sekli bojājumi zoba cietajos audos.

2022. gada 28. februāri 09:51

Profesionāls KOI® apģērbs – komforta garants medicīnas un skaistumkopšanas darbiniekiem

Medicīniskais apģērbs vairs nav tikai balts halāts. Mūsdienīgam medicīniskajam apģērbam jābūt modernam un funkcionālam, vienlaikus saglabājot profesionālu izskatu – šādu apģērbu medicīnas un skaistumkopšanas darbiniekiem piedāvā Prāna Ko.

2022. gada 23. februāri 13:38

Ātrs, ātrāks, visātrākais... Cik ātram ir jābūt internetam?

NETVISION standarta piedāvājumā ir četri dažādi interneta tarifi ar attiecīgu Mb/s ātrumu. Katrs lietotājs var izvēlēties sev atbilstošo, ņemot vērā savas ģimenes nodarbinātības īpatnības, izglītības vajadzības un atpūtas ieradumus.

2022. gada 17. februāri 12:31

Saimniekot saskaņā ar dabu

Aizvien vairāk cilvēku aizdomājas par savu darbību radīto ietekmi uz dabu un savā ikdienā aizvien vairāk cenšas ieviest dabai draudzīgus paradumus. Viena no šobrīd aktuālākajām tendencēm ir izvēlēties bioloģiski audzētu pārtiku.

2022. gada 16. februāri 16:57

UV krāsas jauniešu ballītēm

Tavam pusaudzim tuvojas dzimšanas diena, un viņš vēlas stilīgu ballīti kopā ar draugiem? Ja vēlies bērna draugus pārsteigt ar ko nebijušu, iesakām izmēģināt ForEvent ballīšu aksesuārus.

2022. gada 16. februāri 16:50

Krākšanas iemesli

Krākšana kaut reizi dzīvē ir skārusi ikvienu no mums, arī pētījumi liecina, ka ar krākšanu saskaras gandrīz trešā daļa pasaules iedzīvotāju. Visbiežāk krākšana traucē nevis pašu krācēju, bet peronu, kas guļ blakus, jo krākšanas radītā trokšņa dēļ partnerim ir traucēts miegs.