Aktualitātes

2022. gada 18. jūlijā 14:14

Kādēļ izvēlēties elektroautomobili?

SIA EV RIGA ir pieejams plašākais elektroauto sortiments Latvijā un visus piedāvājumā esošos auto ir iespējams saņemt uzreiz pēc līguma parakstīšanas un apmaksas veikšanas. 

2022. gada 18. jūlijā 11:00

Sieviešu smaržu pasaule

Mūsdienās ir daudz dažādu sieviešu smaržu veidu, no kuriem var izvēlēties sev tīkamāko. Neatkarīgi no tā, vai meklējat vieglu ziedu aromātu vai eksotiskāku smaržu, jūs noteikti atradīsiet kaut ko piemērotu savai gaumei. 

2022. gada 14. jūlijā 21:23

Kāpēc iegādāties durvis salonā?

Ja esi paredzējis savās mājās mainīt durvis, svarīgi ir ne tikai izvērtēt to funkcionalitāti un dizainu, bet arī atrast atbilstošu durvju iegādes vietu. Durvju centrs – specializēts durvju salons–veikals, kurā ir izstādītas vairāk nekā 80 dažādu modeļu un krāsu kombināciju, kur iespējams pasūtīt dažādu telpu iekšdurvis un ārdurvis no pazīstamu preču zīmju produkcijas katalogiem.

2022. gada 6. jūlijā 10:08

Kā pagarināt vasaru jeb ar ko terases durvis atšķiras no liela loga?

Slēgtā terase ir labs veids, kā pagarināt Latvijas kaprīzo vasaru, izbaudot āra sajūtu un plašu skatu, esot zem jumta un siltumā. 

2022. gada 28. jūnijā 11:18

Intensīvs dzīves ritms var veicināt miega trūkumu

Nevienam nav noslēpums, ka mūsdienās dzīves ritms ir kļuvis daudz straujāks. Viena no šī laikmeta iezīmēm ir augstās prasības pret sevi un citiem. Sociālie tīkli, mediji un pati sabiedrība veido veiksmīga cilvēka tēlu, kas bieži vien ir ļoti nereālistisks.

2022. gada 27. jūnijā 15:37

Vai bērns ir alerģisks? Problēma var slēpties gultas veļā

Gultasveļa un citi gultas piederumi ir viena no visbiežāk sastopamajām vietām, kur atrodamas putekļu ērcītes. Tāpēc labākā izvēle ir gultas veļa, kas izgatavota no bioloģiski audzētiem materiāliem.

2022. gada 22. jūnijā 17:12

Viegli darījumi atbildīgajā nekustamo īpašumu jomā

IMMOSTATE veic nekustamā īpašuma pārdošanas un īres starpniecības darījumus, nodrošinot teicamu sadarbību, kompetenci, plašu datubāzi un arī lielisku rezultātu. 

2022. gada 22. jūnijā 09:11

Terases un parketa grīdas atjaunošana – kopā ar Grīdas Guru

Grīdas Guru sniedz video padomus gan par parketa atjaunošanu, gan terases atjaunošanu ar jauno birstīšu tehniku, kas ļauj attīrīt un atjaunot rievotos terases dēļus.  

2022. gada 17. jūnijā 12:00

Iedvesmojošā Very Peri krāsa kopā ar FAKRO

FAKRO vienmēr seko jaunākajām tendencēm un piedāvā aptumšojošo žalūziju Very Peri krāsā – tonī, kas radīts pēc šī gada prasībām un simbolizē saikni starp digitālo un fizisko pasauli.

2022. gada 15. jūnijā 18:57

YANMAR tehnika Latvijā un lielākajā celtniecības, būvmateriālu un ieguves rūpniecības tehnikas izstādē Minhenē

SIA “Baltic Tractor” noliktavā vienmēr ir Latvijas tirgū pieprasītākie YANMAR produkti, tajā skaitā gan traktori, gan fronātālie iekrāvēji, gan arī kāpurķēžu un riteņu ekskavatori. 

2022. gada 13. jūnijā 14:05

Jāņu nakts uguns rituāls mīlestības uzaicināšanai un pievilināšanai (no senču pūra lādes)

Visu mūžu gaidām, ticam, ceram, ka pie mums ieradīsies mīlestība. Bet reizēm varam to veicināt – var veikt uguns rituālu, lai uzaicinātu mīlestību un to pievilinātu.

2022. gada 3. jūnijā 12:56

Mežs ir jākopj

Lai kvalitatīvi veiktu mežu apsaimniekošanu, ir nepieciešamas zināšanas mežsaimniecībā un mežizstrādē, tādēļ vislabākais risinājums ir uzticēt sava meža apsaimniekošanu profesionāļiem – SIA Niedrāji MR.

2022. gada 31. maijā 15:46

Degvielas cenas turpina kāpt

Degvielas cenas šobrīd ir viens no aktuālākajiem jautājumiem, kas satrauc ikvienu Latvijas iedzīvotāju, pat tos, kuri ikdienā ar automašīnu nepārvietojas. Ja līdz šim ne visi bijām aizdomājušies, ka degvielas cenu kāpums skar mūs visus, tad tagad ikvienam ir skaidrs, ka degvielas cenu kāpums patiesi ietekmē ikvienu mūsu sabiedrības locekli.

2022. gada 31. maijā 15:27

Kvalitatīvas un piemērotas motoreļļas izvēle

Konsultējies ar profesionāļiem, pirms izvēlies savai automašīnai vai motociklam piemērotāko motoreļļu – izvēlies SIA VA Motors!

2022. gada 30. maijā 15:01

Mācies no jebkuras vietas pasaulē

SIA Autoskola piedāvā jaunu un unikālu iespēju Latvijā – apgūt B kategorijas teorētiskās apmācības tiešsaistes platformā MACAM.LV. 

2022. gada 25. maijā 11:12

Par attīrīšanas iekārtas apkopēm nedrīkst aizmirst

Nodod savas attīrīšanas iekārtas apsaimniekošanu profesionāļu rokās – izvēlies August Latvia Serviss! 

2022. gada 24. maijā 16:39

Kas svarīgs jāzina par dezinficējošiem līdzekļiem

Mūsdienās dezinficējošo līdzekļu izvēle ir ļoti liela. Kāda veida profesionālie dezinficējošie līdzekļi tiek piedāvāti, ar ko tie atšķiras viens no otra, kādi ir plusi un mīnusi un kādus izvēlēties?

2022. gada 23. maijā 16:00

Fakti par filtrētu ūdeni, kurus tu nebūsi dzirdējis!

Vai zinājāt to, ka ūdens filtrēšanas sistēmas tika izmantotas jau pirms mūsu ēras? Kur tika izgudrots pirmais patentētais ūdens filtrs? Noskaidrosim interesantus faktus par filtrētu ūdeni kopā ar Junkors filtriem! 

2022. gada 20. maijā 12:51

Vai tiešsaistes sporta spēles jebkad tiks iekļautas Olimpiskajās spēlēs?

Ideja par e-sporta iekļaušanu Olimpiskajās spēlēs nav tik absurda, kā šķiet pirmajā mirklī. Rakstā aplūkosim esošo situāciju un, iespējams, nonāksim pie negaidīta rezultāta. 

2022. gada 20. maijā 12:42

Kāršu spēļu vēsture

Kārtis ir viens no populārākajiem spēļu veidiem jau kopš seniem laikiem. Populārākās kāršu spēles laika gaitā turpina mainīties, tāpēc jānoskaidro, kāds ir bijis kāršu spēļu aizsākums.

2022. gada 19. maijā 16:34

Masāžas procedūras Rīgā – enerģijai, relaksācijai un spēku atjaunošanai

Ja ir pienācis laiks piešķirt sev kaut pavisam nelielu atvaļinājumu un nodot sevi prasmīgu masāžas un SPA procedūru meistaru rokās, nāciet uz skaistuma un veselības studiju Elien SPA – tā ir vieta, kur pavadītais laiks un saimnieku sirdssiltā attieksme ļaus uz brīdi aizmirst apkārt notiekošo. 

2022. gada 19. maijā 14:09

Mitrs gaiss var negatīvi ietekmēt jūsu veselību!

Ir svarīgi rūpēties, lai vide, kurā jūs dzīvojat, ir ne tikai estētiski skaista, bet arī nekaitētu jūsu veselībai. Ikvienā mājā būtu jāizvērtē esošais iekštelpu klimats un faktori, kas to ietekmē. Ventilācijas sistēmas neesamība vai nepiemērotas ventilācijas sistēmas uzstādīšana mājā var veicināt mitruma uzkrāšanos, pasliktināt gaisa kvalitāti un veicināt pelējuma veidošanos.

2022. gada 13. maijā 12:41

Droša braukšana arī vasarā!

Mēs daudz un dikti runājam par ziemas riepu nozīmi drošā braukšanā, bet piemirstam, ka arī vasaras riepām ir jābūt atbilstošām un kvalitatīvām. Vasaras riepas tiek ražotas tā, lai karstos laika apstākļos tās saglabātu maksimālu saķeri ar ceļa segumu.

2022. gada 9. maijā 11:20

Saules enerģija – ko Latvija var mācīties no kaimiņiem Igaunijā?

“Sunergia” aicina neatlikt sarunu par sava saules enerģijas parka izveidi, jo tagad ir īstais laiks rīkoties. Lai uzzinātu par labāko risinājumu pašam vai savam uzņēmumam, aicinām sazināties ar “Sunergia” speciālistiem. 

2022. gada 6. maijā 16:39

Pārvietoties ar komfortu

Automašīna jau sen vairs nav tikai pārvietošanās līdzeklis no punkta A uz punktu B, jo ikvienam no mums ir svarīgi pārvietoties ar komfortu. Bet – kāds ir svarīgākais aprīkojums automašīnai, kas palīdz mums pārvietoties ar komfortu, un kam būtu jāpievērš uzmanība, iegādājoties auto vai izvēloties nomas auto? 

2022. gada 3. maijā 12:10

Bērnu un jauniešu nodarbināšana vasaras periodā

Straujiem soļiem tuvojas vasara, kad darba tirgū aktīvi iesaistās jaunieši, kuriem ir vasaras brīvlaiks. Jauniešu nodarbinātība ir ierasta prakse, jo jaunieši labprāt vasaras laikā izvēlas izmantot iespēju nopelnīt naudu, lai iegādātos kādu sen kārotu lietu, kā arī iegūt praktisko darba pieredzi, kā arī vasarā darba devējiem ir nepieciešamas papildus darbarokas gan lauksaimniecība, gan aktīvajā tirdzniecībā.

2022. gada 3. maijā 12:01

Ceļa horizontālie apzīmējumi satiksmes drošībai

Ceļu horizontālie apzīmējumi, tāpat kā ceļa zīmes, ir nepieciešami, lai nodrošinātu satiksmes dalībnieku drošību un organizētu satiksmi. Vispopulārākie horizontālie apzīmējumi uz ceļiem ir līnijas, bultas, simboli un citas, ne mazāk svarīgas, norādes, kas nosaka satiksmes režīmu un kārtību. Latvijā ceļu horizontālie apzīmējumi ir baltā un dzeltenā krāsā. Horizontālie apzīmējumi tiek izmantoti ne tikai uz ceļu un veloceliņu marķēšanai, bet arī autostāvvietās, ceļu būves un celtniecības nozarēs, kā arī noliktavu un ražošanas zonu marķēšanā un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas darbu veikšanā. Neatkarīgi no marķēšanas krāsas izmantošanas nolūka galvenais kvalitātes nosacījums, kas jāņem vērā, ir krāsas ilgnoturība, lai panāktu, ka horizontālie apzīmējumi ir nodilumizturīgi un pēc pāris mēnešiem nebūs jāveic pārkrāsošana.

2022. gada 3. maijā 11:52

SVARĪGĀKS PAR PAMATAKMENI - KVALITATĪVS BŪVPROJEKTS

Resursu un būvmateriālu cenām strauji pieaugot, arvien lielāka atbildība gulstas arī uz projektētāju pleciem – ja vien projekts nav dekoratīvs elements bezatbildīgu pasūtītāju plānos. Ar visu materiālu sadārdzinājumu  projektēšanas cenas parasti nepārsniedz 20 daļu no būvniecības izmaksām, taču kvalitatīvs būvprojekts atbildīgam un ieinteresētam pasūtītājam ir garantija, ka būvdarbi iekļausies laikā un budžetā, cik nu tas šajā pārmaiņām bagātajā laikā vispār ir iespējams, un būve kalpos paredzētajam mērķim. 

2022. gada 27. aprīlī 11:09

Profesionāls interjera dizains arī tavā mājā

Salons SIENA ir viens no pieredzes bagātākajiem interjera saloniem Latvijā. Salona profesionālie konsultanti ne vien pārzina produktu tehnisko specifikāciju, bet arī palīdzēs jums izveidot gaumīgus un elegantus dizaina risinājumus jūsu mājām.

2022. gada 22. aprīlī 16:08

Iestūrē vasaras piedzīvojumus ar nomas auto no Riga Car Rent!

RIGA CAR RENT piedāvā plašu auto izvēli un palīdzēs piemeklēt klientam ideāli piemērotu mašīnu par pieņemamu cenu. Auto nomas pakalpojumi ir vienkārši, saprotami un fiksēti. Uzņēmuma piedāvājumā ir auto noma Rīgas lidostā un Rīgā un ilgtermiņa auto noma.