Aktualitātes

2022. gada 14. oktobrī 15:00

Visi nepieciešamie grāmatvedības pakalpojumi – SIA "Ilear"

Grāmatvedības pakalpojumi pieejami juridiskām un fiziskām personām. Finanšu rādītājiem jābūt precīziem – pat neliela neatbilstība dokumentos var ietekmēt uzņēmuma darbības turpmākos finanšu procesus. 

2022. gada 14. oktobrī 14:38

Ieteikumi veselīgas redzes saglabāšanai

OC VISION redzes pārbaudes centri pieejami 14 Latvijas pilsētās – jūs varēsiet atrast tieši sev tuvāko speciālista pieņemšanas vietu. Turklāt uzņēmuma speciālisti pieņem gan pieaugušos, gan bērnus, nodrošinot mūsdienīgu diagnostiku augstākajā līmenī!

2022. gada 14. oktobrī 14:13

Bojāts automašīnas vējstikls. Kā rīkoties?

Bojāts stikls apdraud satiksmes drošību, jo tas var būtiski traucēt redzamību. Auto stiklu remonts nepieciešams uzreiz pēc bojājuma rašanās, tādēļ pēc iespējas agrāk sazinieties ar CARGLASS speciālistiem, kuri veiks profesionālu auto stiklu remontu. 

2022. gada 12. oktobrī 16:25

Sagatavo savu automašīnu ziemai

Labas riepas Rīgā var sameklēt "MMK Riepu Serviss" piedāvājumā. Šeit tiek piedāvāti arī tādi pakalpojumi kā riepu montāža, balansēšana, kā arī riepu glabāšana. 

2022. gada 12. oktobrī 15:11

Kas ir kompozītmateriāli?

Kompozītmateriāls ir savienojums, kas veidots vismaz no diviem materiāliem, kuru ķīmiskās un fizikālās īpašības būtiski atšķiras, ar mērķi izveidot materiālu ar noteiktām īpašībām. Piemēram, viens no pazīstamākajiem kompozītmateriāliem ir betons, kas ir veidots, savienojot cementu, akmeni, smiltis un ūdeni.

2022. gada 11. oktobrī 12:21

Ir īstais laiks padomāt par mājas lietus ūdens noteksistēmas atjaunošanu!

Ar rudens atnākšanu ir sācies mitrs un drēgns laiks, kad lietaino dienu ir vairāk nekā saulaino. Mēs visi zinām slaveno teicienu, ka nav nepiemērotu laika apstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs, bet – vai jūs zinājāt, ka šis teiciens attiecas arī uz ēkām?

2022. gada 10. oktobrī 10:21

Aizkari – no klasikas līdz modernajam

Jūsu logiem – Jūsu sapņu žalūzijas! Salonam “Homestyle” ir privātā rullo žalūziju ražotne. Tas nozīmē, ka, pasūtot rullo žalūzijas salonā “Homestyle”, jūs tās saņemsiet tieši no ražotāja.

2022. gada 4. oktobrī 13:24

Radiosēta – sunim draudzīgs risinājums

Ja vēlaties būt droši, ka suns nepametīs savu teritoriju un neapdraudēs garāmgājējus vai kaimiņus, piemērotākais risinājums būs elektroniskā radiosēta.

2022. gada 4. oktobrī 11:09

Darbagaldi ērtākam un produktīvam darbam

Izturīgs un stabils darbagalds ir neaizvietojams palīgs gan darbnīcā un ražotnē, gan garāžā. Šādi darbagaldi ir pārdomāta investīcija uzņēmuma attīstībā, jo tie kalpo ilgi un iztur lielas slodzes, kā arī būtiski atvieglo darbinieku ikdienu. Kā izvēlēties savam biznesam piemērotāko?

2022. gada 29. septembrī 11:37

Laiks gatavoties ziemāju sēšanai

Ražas novākšanas laiks pamazām tuvojas noslēgumam, un uz lauka ir palikusi vien kukurūza un griķi, kas gaida pirmās nopietnās salnas. Lai arī ir noslēdzies intensīvākais posms lauksaimnieku dzīvē, atslābt nav laika – ir jāsagatavo augsne ziemai un jāveic ziemāju sēšana, lai nākamajā gadā varētu priecāties par bagātīgu ražu. Ziemāju priekšrocības, salīdzinot ar vasarājiem, ir garāks veģetācijas periods, kas nodrošina bagātīgāku ražu, kā arī ziemāji var labāk izmantot mitrumu un barības vielas, kas atrodas augsnē pavasarī un rudenī.

2022. gada 29. septembrī 11:01

Parkets un siltās grīdas

Mūsdienās apsildāmās grīdas kļūst aizvien populārāks risinājums privātmājās, jo ir tik patīkami gada aukstajā laikā basām kājām staigāt pa siltu grīdu. Daudzi maldīgi domā, ka vislabākais grīdas pārklājums apsildāmajām grīdām ir keramiskās flīzes, jo tām ir ļoti augsts siltuma caurlaidības koeficients, tomēr keramiskās flīzes nebūt nav vienīgais risinājums, kas ir piemērots apsildāmajām grīdām.

2022. gada 28. septembrī 15:36

10 ienesīgas sporta biznesa idejas un iespējas 2022. gadā

Ir skaidrs, ka ar sportu nodarbojas daudzi cilvēki visā pasaulē. Galu galā runa ir par savu veselību. Arvien vairāk amatieru sportistu seko tendencei ēst veselīgi, ikdienā nodarboties ar fitnesu un iepazīt jaunus sporta veidus. Galvenā uzmanība tiek pievērsta personīgajai fiziskajai sagatavotībai. Bieži vien cilvēkiem gandrīz nav laika nodarboties ar sportu vai pavadīt dienu birojā bez lielām fiziskām aktivitātēm. 

2022. gada 26. septembrī 17:23

Dr. Mālmanes zobārstniecība: kad ar plombēšanu vien nepietiek...

Kas liecina, ka ar zobu ārstēšanu plombējot vairs nepietiek? Uz dažādiem jautājumiem par zobu restaurēšanu, implantiem, venīriem un plombām atbild zobārste SIGNE MĀLMANE. 

2022. gada 7. septembrī 12:00

Kā pasūtīt karikatūru dāvanai dzimšanas dienā

Pasūtiet krāsainus, skaidrus, ar humora piesitienu un oriģināla sižeta šedevrus. Ja vēlaties autora veidotas karikatūras, tad jums nepieciešams ViarCanvas!

2022. gada 6. septembrī 14:38

Esi vērīgs – nepalaid garām jaunākās izmaiņas likumdošanā

Darba likumā regulāri tiek veiktas izmaiņas un labojumi, lai uzlabotu likuma subjektu tiesības uz drošu darba vidi un taisnīgiem darba apstākļiem. Ar šī gada 1. augustu ir stājušies spēkā Darba likuma grozījumi, kas paredz izmaiņas darbinieku atvaļinājuma regulējumā, darba laika un pārbaudes termiņa nosacījumos, darba līguma satura papildināšanā un koplīgumu un to grozījumu pieņemšanas nosacījumos.

2022. gada 6. septembrī 14:22

Izmanto šī rudens izdevīgāko piedāvājumu!

Ja vasarā garas pastaigas un sabiedriskais transports ir iespēja aktīvi pavadīt laiku un izbaudīt skaistās vasaras dienas, tad gada aukstajā laikā mūsu platuma grādos pārvietošanās kājām vai ar sabiedrisko transportu var kļūt par lielu izaicinājumu!

2022. gada 5. septembrī 11:08

Pārdomāts ražošanas process un atbildība pret Latvijas mežiem

WENDEN ražo masīvkoka krēslus un galdus, kas būs piemēroti gan mājai, gan birojam, uzņēmumu atpūtas telpām, sanāksmju telpām, kafejnīcām un restorāniem. Funkcionalitāte, ergonomiskais dizains un skandināvu minimālisms ļaus WENDEN mēbelēm veiksmīgi iekļauties jebkurā interjerā.

2022. gada 31. augustā 10:40

Tavs uzņēmums – 6 dažādās platformās JEB kā nokļūt tur, kur ir tavi klienti?

Vai tavs uzņēmums nesen sācis darboties, un tu prāto, kā ātri un efektīvi par to informēt savus potenciālos klientus? Varbūt tavam uzņēmumam jau kādu laiku ir sava mājaslapa vai profils sociālajos tīklos, taču tu meklē veidu, kā padarīt uzņēmumu vēl atrodamāku?

2022. gada 31. augustā 08:46

Saimniecības preces ikdienas darbu veikšanai

Saimniecības ikdiena nav iedomājama bez precēm, kas palīdz veikt ikdienas darbus un uzturēt ražošanas procesu. Lai palīdzētu mūsu klientiem nodrošināt efektīvu ražošanas procesu un netērēt savu laiku, piedāvājam visas nepieciešamās saimniecības preces iegādāties vienuviet – SIA Larta 1 internetveikalā. 

2022. gada 29. augustā 15:42

Avota ūdens veselīgāks nekā krāna ūdens?

Tie, kuri dzīvo avota tuvumā, noteikti būs ievērojuši, ka daudzi cilvēki ir iecienījuši avota ūdeni. Bet kā ir patiesībā – vai tiešām avotu ūdens ir tik veselīgs un regulāra braukšana pēc ūdens ir finansiāli izdevīga?

2022. gada 29. augustā 15:24

BIO epoksīda sveķi

Epoksīda sveķiem ir ļoti augsta izturības pakāpe, un tie tiek izmantoti kā saistvielu kompozītmateriālu izstrādājumu ražošanā. Ar katru gadu epoksīda sveķu izmantošanas iespējas tikai pieaug, un tie tiek aizvien plašāk izmantoti dažādās nozarēs.

2022. gada 29. augustā 14:41

Zelta ķēdītes: ieskats deviņos iecienītos pinumu veidos

Viens no būtiskākajiem faktoriem, izvēloties gan zelta, gan citu materiālu ķēdīti, ir tās pinuma veids. Lasi un noskaidro, kādi ir iecienītākie ķēdīšu pinumi!

2022. gada 29. augustā 11:11

Kādas riepas ir tavam autiņam?

Lai servisā nesanāktu apjukt par riepu atšķirībām, riepu tirdzniecības uzņēmums “Riepu garāža” atgādina svarīgāko par riepu parametriem. 

2022. gada 29. augustā 10:38

Kas ir septiķis, un kādam nolūkam to lieto?

Informācija par septiķiem varētu būt aktuāla, ja nav iespējas pieslēgties centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Ja īpašums nav pieslēgts centrālajai kanalizācijai, tad ir vairāki varianti, kā tiek risināta notekūdeņu savākšana. 

2022. gada 25. augustā 16:59

Netērē savu brīvo laiku pagalma kopšanai

Teritorijas sakopšana un uzturēšana kārtībā prasa ne tikai brīvo laiku, bet arī finansiālos ieguldījumus. Ja esi noguris no ikdienas teritorijas kopšanas darbiem, uzticiet savu pagalmu profesionālam uzkopšanas uzņēmumam - SIA Liir Latvia.

2022. gada 25. augustā 11:44

Sniegt iespēju bērniem mācīties no reālas pieredzes

Mēs visi zinām, ka vislabāk ir mācīties, praktiski darot, tādēļ pieaugušie bieži izmanto praktiskās apmācības, pieredzes apmaiņas braucienus un radošās darbnīcas, lai celtu savu kvalifikāciju vai apgūtu jaunas prasmes.

2022. gada 22. augustā 14:13

3 noderīgi padomi, kā iekārtot biroju

Darbs ir vieta, kur tiek pavadīts diezgan daudz laika, tādēļ tad, kad tiek iekārtotas biroja telpas, ir jāpadomā par vairākiem faktoriem, kas būs svarīgi darbinieku komfortam un produktivitātei. Kā visveiksmīgāk iekārtot biroju? Par to raksta turpinājumā.

2022. gada 15. augustā 09:21

Tautiskie elementi modē ir vienmēr!

Ja vēlies pasūtīt individuālu tautas tērpu, lina apģērbu vai tautisku akcentu, kas ikdienā atsvaidzinās tavu garderobi, sazinies ar SIA ANVI AM!

2022. gada 12. augustā 14:43

6 aktuālākās flīžu tendences 2022. gadā

Ja būvē māju, plāno remontu vai vienkārši vēlies atsvaidzināt interjeru savās mājās – izvēlies flīzes! Šajā rakstā apkopojām šī gada tendences, lai palīdzētu tev izdarīt pareizo izvēli atbilstoši aktuālākajām modes tendencēm pasaulē. 

2022. gada 11. augustā 17:09

Vārda dienas apsveikumi: kā pārsteigt svētkos?

Ja vēlaties atrast kādu oriģinālu dāvanu, ieskatieties interneta vietnē www.davanuserviss.lv, kur atradīsiet pārsteidzošas piedzīvojumu dāvanas visām gaumēm.