Aktualitātes

2023. gada 13. jūnijā 15:35

6 iemesli, kāpēc metāla jumta segumi ir pareizā izvēle

Jumtu segumu veidu ir daudz, un tie ir dažādi, taču klasiska vērtība daudzu gadu garumā ir metāla jumti, kas piedāvā virkni būtisku priekšrocību. Lasiet rakstu un noskaidrojiet, kāpēc izvēlēties tieši šī materiāla jumtu!

2023. gada 13. jūnijā 09:58

WILO ūdens sūkņi: uzticami risinājumi privātmājām

Izpētīsim iemeslus, kāpēc WILO iekārtas ir laba izvēle māju īpašniekiem, kuri meklē efektīvus un uzticamus risinājumus savām topošajām vai esošajām mājām. 

2023. gada 9. jūnijā 16:00

Kafijas automātu noma – izcils risinājums mazos un lielos birojos

Ja arī jūsu birojā nepieciešams kafijas automāts, ieskatieties Kafo.lv īpašajos piedāvājumos un saņemiet lielisku nomas risinājumu ar izdevīgiem nosacījumiem! 

2023. gada 8. jūnijā 09:28

Zobu estētiskā restaurācija – lieliska izvēle iegūt skaistāku smaidu

Zobu estētiskā restaurācija ir viens no pieprasītākajiem zobārstniecības pakalpojumiem. Dr. Mālmanes zobārstniecība piedāvā zobu restaurāciju ar jaunākās paaudzes materiāliem un tehnoloģijām, kas sniedz iespēju mūsu pacientiem atjaunot zobus un sasniegt rezultātus ar augstu estētisko kvalitāti. 

2023. gada 7. jūnijā 11:08

DecoMark dekoratīvā marķējuma sniegtās priekšrocības

SIA SD Serviss plašā klāstā piedāvā ceļu horizontālos apzīmējumus un marķējamo krāsu, kas ir paredzēta gan ceļu satiksmes drošības nodrošināšanai, gan dekoratīvo funkciju pildīšanai publiskajās zonās. DecoMark marķējums ir lielisks veids, kā padarīt rotaļu laukumus un publiskos vides objektus interesantus un pievilcīgus. 

2023. gada 7. jūnijā 10:55

5 padomi, kas jāņem vērā, izvēloties flīzes vannasistabai

Ja arī jūs šovasar esi ieplānojuši atsvaidzināt remontu savā vannasistabā, padalīsimies ar padomiem, kas jāņem vērā, izvēloties ideālās flīzes.

2023. gada 5. jūnijā 14:36

Efektīva finanšu risinājuma atslēga uzņēmumiem un saimnieciskās darbības veicējiem

Uzņēmējdarbības un biznesa attīstība prasa pastāvīgus finansiālus ieguldījumus, kuriem bieži ir nepieciešami aizdevumi, kas palīdzētu veicināt uzņēmuma izaugsmi. Dažkārt uzņēmuma peļņa var nebūt pietiekami augsta, lai varētu veiksmīgi segt visas uzņēmuma kredītsaistības. Atrisināt radušos situāciju uzņēmējiem un saimnieciskās darbības veicējiem var kredītu apvienošana un kredīta refinansēšana.

2023. gada 2. jūnijā 15:14

Auto kondicionieris un tā nozīme komfortam un gaisa kvalitātei jūsu automašīnā

Mūsdienu auto gaisa kondicionieris ir aprīkots ar gan ar manuālo, gan ar automātisko vadību (klimata kontrole). Neskatoties uz to, kā notiek klimata ierīces kontrole, kondicionēšanas sistēmas struktūra abos gadījumos ir līdzīga.

2023. gada 31. maijā 17:56

Atšķirības starp benzīna un dīzeļdegvielas sūkņiem

Noskaidrosim galvenās atšķirības starp benzīna un dīzeļdegvielas sūkņiem, kā arī biežākās bojājuma pazīmes.  

2023. gada 31. maijā 17:34

Auto ķīmijas iegāde: kā izvēlēties augstas kvalitātes produktus

Auto kopšanas līdzekļi ir pieejami ļoti plašā klāstā. Noskaidrosim populārākos auto mazgāšanas līdzekļus!

2023. gada 31. maijā 17:21

Auto amortizatori: funkcija un nozīme jūsu braukšanas komfortam un drošībai

Amortizators ir ļoti svarīga automašīnas piekares sastāvdaļa. Automašīnas amortizatori nodrošina drošu braukšanu un komforta sajūtu, absorbējot svārstības no automašīnas ass vai virsbūves. Lūk, kas jāzina par amortizatoru darbību, veidiem, īpašībām un kopšanu!

2023. gada 29. maijā 11:19

Unikalitāte – oriģinālo rotu vērtības avots

Ja esat ieinteresēts individuālu rotu izgatavošanā un tiek meklēta kvalitatīva juvelieru darbnīca Rīgā, apskatiet Fabled Silver piedāvājumu! Šī sudraba rotu darbnīca piedāvā oriģinālas rotas no sudraba, kas tiek veidotas ar mīlestību. Turklāt gan sudraba gredzeni, auskari, kaklarotas un citas rotas tiek izgatavotas no pārstrādāta sudraba. 

2023. gada 26. maijā 14:58

1, 2 vai 4 riepas – kas jāņem vēra, mainot dažādu riepu skaitu

Riepu izmērs un to veida atbilstība ikdienas braukšanas paradumiem ir galvenie faktori, kas ļaus MMK Riepu servisa plašajā klāstā atrast vispiemērotāko risinājumu riepu maiņai.

2023. gada 26. maijā 14:35

4 aspekti, kas jāņem vērā, veidojot ērtu virtuvi

Lai izveidotu savu sapņu virtuvi un visu dzīvokli, ieskatieties www.4istabas.lv plašajā mēbeļu klāstā!

2023. gada 26. maijā 12:49

4 ieteikumi tiem, kuri apsver darbu loģistikas nozarē

Ja vēlaties aizraujošu darbu strauji augošā nozarē, loģistika ir iespēja, ko noteikti vērts aplūkot. Apskatiet aktuālās vakances CVmarket.lv un izvērtējiet savas iespējas kļūt par daļu no loģistikas speciālistu komandas! 

2023. gada 26. maijā 11:20

Kādēļ ir nepieciešama konkurentu SEO pozīciju izpēte?

Mārketinga pakalpojumi, ko piedāvā E-komercija.lv pieredzējušie SEO speciālisti, palīdzēs izveidot efektīvu SEO stratēģiju uzņēmuma mērķu sasniegšanai un nezaudēt uzņēmuma redzamību digitālajā vidē. Turklāt, ja jums ir nepieciešama interneta veikala izveide, kur cena spēlē ne mazāko lomu, E-komercija.lv spēs piedāvāt labāko variantu tieši jūsu gadījumā. 

2023. gada 26. maijā 09:32

4 aspekti, kas jāizvērtē pirms auto nomas

Auto noma, nenoliedzami, sniedz savas ērtības. Tomēr, lai auto īre sniegtu cerēto brīvības sajūtu, nevis vilšanos, ir svarīgi pirms tam izvērtēt vairākus būtiskus aspektus. 

2023. gada 25. maijā 14:46

Pesticīdi lauksaimniecībā – jā vai nē?

Viedokļi par pesticīdu izmantošanu lauksaimniecībā dalās – vieni saka, ka bez pesticīdu lietošanas nav iespējams izaudzēt labu ražu, bet citi satraucas par to ietekmi uz cilvēku organismu un apkārtējo vidi. Kas īsti ir pesticīdi, un kādēļ tie tiek plaši izmantoti lauksaimniecībā?

2023. gada 23. maijā 09:24

Nedēļas nogale Liepājā tavai gaumei

Pilsētas ārpus Rīgas jau sen iezīmētas kultūras notikumu kartē, tādēļ nedēļas nogales braucieni koncertu, teātra izrāžu, izstāžu un citu pasākumu apmeklējumiem kļūst arvien aktuālāki. Ar plašu kultūras notikumu kalendāru vilina arī Liepāja. 

2023. gada 12. maijā 10:17

Metāla dakstiņveida jumta seguma priekšrocības

Ja vēlaties kvalitatīvu, pievilcīgu un ilgmūžīgu jumta segumu par īpaši pievilcīgu cenu – izmantojiet iespēju iegādāties Monterrey Eco jumta segumu par akcijas cenu! Akcijas cena spēkā līdz maija beigām vai kamēr izejmateriāls ir noliktavā, atlaidi ir iespējams saņemt, pērkot vismaz 20m2 no krāsas veida. Uzziniet vairāk Demiurg mājaslapā vai rakstot uz e-pastu info@demiurg.lv!

2023. gada 8. maijā 21:13

Pērļu auskari un to nozīme

Pērles piestāvēs ikvienai sievietei bez izņēmuma! INDIVI piedāvā plašu sortimentu ar pērļu auskariem – gan baltās pērles, gan tumšās pērles.

2023. gada 2. maijā 09:04

Repatriācijas dienests – mirušo transportēšana no ārzemēm

Vissvarīgākais sēru laikā ir aizgājušā tuvinieka piemiņa, kopīgo mirkļu atsaukšana atmiņā un emocionāla atvadīšanās no aizgājēja. Repatriācijas dienests nodrošina pilnu repatriācijas pakalpojumu paketi no jebkuras pasaules valsts uz Latviju un no Latvijas uz jebkuru pasaules valsti. 

2023. gada 28. aprīlī 15:48

Metāla garāža vai metāla angārs – iespēju ir daudz

Būvniecības uzņēmums Domus Angāri piedāvā kvalitatīvas metāla garāžas un metāla angārus.

2023. gada 28. aprīlī 14:30

Kompozītmateriālu pagrabs – mūsdienīgs risinājums tavai mājai

Neatkarīgi no tā, vai plānojat jaunas mājas būvniecību vai veicat esošās mājas renovāciju, kompozītmateriālu pagrabs būs energoefektīvs un finansiāli izdevīgs risinājums. SIA R.L.M. nodrošinās ne tikai kompozītmateriālu pagraba izgatavošanu atbilstoši jūsu vēlmēm, bet arī piegādi un uzstādīšanu. 

2023. gada 28. aprīlī 14:29

"Gastrotuss" sīrups – ja nelīdz veselīgs uzturs

Noskaidrosim, kas ir refluksa slimība un kas var palīdzēt ārstēšanā! 

2023. gada 28. aprīlī 10:01

Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki jau šogad!

Neatkarīgi no tā, vai tu šajos svētkos plāno kāpt uz skatuves vai dziedāt līdzi no skatītāju rindām, SIA ANVI AM piedāvā tautastērpu nomu. Esi daļa no svētkiem un godini latviešu tautas tradīcijas, ietērpjoties sava novada tautastērpā! 

2023. gada 27. aprīlī 09:28

Neatstāj bez ievērības regulāru miegainību un sagurumu!

Miega slimību centrs piedāvā lielisku iespēju – vienreizēju miega diagnostiku, izmantojot WatchPAT one! Miega diagnostika ar  WatchPAT one ir ātra un vienkārša. Veic miega diagnostiku šodien, lai paaugstinātu savas dzīves kvalitāti rīt! 

2023. gada 21. aprīlī 09:00

2023. gadā mežu un cirsmas reālo vērtību tagad var noskaidrot BEZ MAKSAS!

MANA MEŽA VĒRTĪBA – noskaidro sava īpašuma tirgus vērtību ar 1 bezmaksas sludinājuma palīdzību! MMV.LV nodrošina bezmaksas konsultācijas, sniedzot visu nepieciešamo informāciju, kas ir būtiska, pārdodot cirsmu vai meža īpašumu.

2023. gada 18. aprīlī 10:56

Motociklu līzings tagad ir pieejams bez grūtībām

Katrs reiz ir sapņojis par izbraucienu ar motociklu, tverot vēju vasaras svelmē. Tagad šo sapni var piepildīt ikviens moto entuziasts, un to palīdzēs realizēt līzings motociklu iegādei. 

2023. gada 18. aprīlī 09:51

Pasaulē vienīgais aleksandrīta lāzers, kas neizraisa sāpes – tagad studijā La Vie Beaute

Vilcināties veikt lāzerepilāciju, baidoties, ka tā ir sāpīga procedūra? Lāzerepilācijas iekārta Motus AX ir pasaulē vienīgais aleksandrīta lāzers, kura izmantošana neizraisa sāpes un ne vismazāko diskomfortu. Tas ir viens no efektīvākajiem un komfortablākajiem veidiem, kā ilgtermiņā atbrīvoties no nevēlamiem matiņiem.