Aktualitātes

2023. gada 27. februāri 14:04

Aristokrātisks interjers par demokrātisku cenu

ARI Stone savā ražotnē Ādažos nodrošina visa veida akmens apstrādi un veic pilnu projekta ciklu, sākot ar klienta konsultāciju par piemērotākā materiāla izvēli un beidzot ar akmens montāžu objektā. 

2023. gada 23. februāri 14:58

Kā izvēlēties traktoru nelielai saimniecībai?

Nelielā saimniecībā traktors ir kā “universālais kareivis”, kam jāspēj paveikt plaša profila darbi saimniecībā, tādēļ traktora izvēle ir jāveic ļoti rūpīgi. Traktors palīdzēs sagatavot augsni, veikt aršanas, sējas un pļaušanas darbus, pārvadāt lopbarību un materiālus, šķūrēt sniegu ziemas periodā, kā arī citus ne mazāk svarīgus darbus saimniecībā.

2023. gada 23. februāri 14:45

Kā izvēlēties piemērotāko uzkodu vai dzērienu tirdzniecības automātu?

Uzņēmums “Kafijas Pasaule” līdz ar vending automāta iegādi piedāvā arī bezmaksas tirdzniecības automāta uzstādīšanu un apkopi. Pieredzējušie uzņēmuma “Kafijas Pasaule” kafijas automātu apkopes un remonta speciālisti nodrošinās vislabāko iekārtas problēmu diagnostiku un to novēršanu.

2023. gada 23. februāri 13:48

Latviskās garšas ar Garīšu produktiem

Ja vēlies visu uzmanību veltīt saviem ciemiņiem, nevis pavadīt laiku pie plīts, Garīši piedāvā plašu gatavās un fasētās dārzeņu produkcijas klāstu, kas ļaus pagatavot salātus, zupas un pamatēdienus ātrāk un daudz vienkāršāk!

2023. gada 27. janvārī 16:06

Kompozītmateriālu tilpnes – efektīvs risinājums šķidrumu uzglabāšanai

SIA R.L.M. ir daudzu gadu pieredze tilpņu ražošanā un piedāvā izgatavot jebkura izmēra un tilpuma virs zemes vai zem zemes novietojamas tilpnes. Uzņēmums izgatavo ne tikai tilpnes, bet arī cisternas, naftas un smilšu atdalītājus, savākšanas iekārtas un sūkņu stacijas. 

2023. gada 26. janvārī 14:20

Ceļu horizontālie apzīmējumi satiksmes drošības nodrošināšanai

Lai ceļā horizontālie apzīmējumi veiktu tiem paredzētās funkcijas, ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvus materiālus, kā arī periodiski veikt marķējuma atjaunošanu, lai tas spētu saglabāt savu veiktspēju atbilstošu tehniskajai specifikācijai. Ja ir jautājumi par to, kādus materiālus izvēlēties, SIA SD Serviss konsultanti sniegs bezmaksas konsultācijas un palīdzēs izvēlēties finansiālajām iespējām visoptimālāko risinājumu!

2023. gada 26. janvārī 10:31

Drošība sabiedriskajās vietās

Sabiedrības drošībai ir jābūt mūsu galvenajai prioritātei, tādēļ aicinām pievērst uzmanību transporta barjeru sistēmu materiāliem, slodzes noturībai un kvalitātei. Ir svarīgi ne tikai uzstādīt transporta barjeru sistēmas, bet arī izvēlēties kvalitatīvas barjeras, kas spēs izturēt triecienus un nodrošināt augstu drošības pakāpi – sazinieties ar SIA SD Serviss!

2023. gada 25. janvārī 12:51

5 faktori, kas jāņem vērā, izvēloties riepas

Vai pienācis laiks savu spēkratu aprīkot ar jaunām, uzticamām riepām? Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet, kādiem būtiskiem faktoriem pievērst uzmanību, lai izdarītu pareizo izvēli. 

2023. gada 25. janvārī 12:12

Kā iekārtot mūsdienīgu mājokli? 4 noderīgi padomi

Vajadzīgs jauns skapis, dīvāns vai galds? Ieskatieties mēbeļu salona "4 istabas" piedāvājumā, kur pieejami iebūvējamie skapji, mūsdienīgi dīvāni, izturīgi galdi un citas mēbeles, kas ļaus iekārtot mūsdienīgu un funkcionālu mājokli. 

2023. gada 25. janvārī 11:55

Plastmasas logi: kā tos izvēlēties savam mājoklim?

Plastmasas logi mūsdienās ir ļoti populāra izvēle, un, pateicoties daudzveidīgajām iespējām, šāda veida logus var pieskaņot dažādām ēkām un vajadzībām. Ko vajadzētu zināt, izvēloties PVC logus? Par to vairāk uzzināsiet raksta turpinājumā. 

2023. gada 23. janvārī 11:38

Kā atrast darbu: 4 efektīvi padomi

Ir daudz veidu, kā atrast darbu. Stratēģijas atšķiras atkarībā no vēlamā amata, nozares un darbinieka konkurētspējas. Daļa darba meklētāju domā, ka efektīvākā metode ir izmantot pazīšanos, citi vairāk paļaujas uz tradicionālām metodēm – sludinājumu pētīšanu un pieteikšanos interesējošām vakancēm. 

2023. gada 20. janvārī 17:06

Ieteikumi, kā iegādāties labas auto riepas internetā

Meklējot labākās riepas savai automašīnai, ieskatieties MMK Riepu servisa interneta vietnē, kur ir pieejamas ne tikai plaši zināmu zīmolu ziemas, vasaras un vissezonas riepas, bet arī kvalitatīvi lietie diski. 

2023. gada 20. janvārī 16:52

Ekovate un kokšķiedras vate – kopīgais un atšķirīgais

Kad tiek meklēts labs būvmateriālu veikals, der aplūkot preču piedāvājumu, pievēršot uzmanību ekoloģiskajiem produktiem. Visi uzņēmuma Vides tehnika klāstā pieejamie ekoloģiskie siltumizolācijas materiāli palīdzēs izveidot mājoklī veselīgu mikroklimatu.

2023. gada 13. janvārī 11:32

Tulkošanas birojs Tulk4you – vienmēr kvalitatīvi un ātri!

Tulk4you tulku komanda ir gatava sniegt jums kvalitatīvus tulkošanas pakalpojumus no/uz dažādām valodām par visdažādākajām tēmām, veikt to noformēšanu un notariālu apliecināšanu. 

2023. gada 12. janvārī 14:06

ACE Logistics Latvia – uzticami kravu pārvadājumi

Uzņēmējdarbībā laiks ir nauda, laiks un plānošana īpaši svarīga ir brīžos, kad tiek veikta materiālu un preču piegāde. Ietaupiet sava uzņēmuma finanses un laiku, izvēloties pārvadājumu pakalpojumus no SIA Ace Logistics Latvia!

2023. gada 10. janvārī 10:18

Kāpēc saturs ir svarīgs uzņēmuma atrodamībai tiešsaistē

Lai uzņēmuma produkts vai pakalpojums vieglāk un ātrāk sasniegtu potenciālos klientus ar organiskās meklēšanas redzamības, pozīciju un datuplūsmas jeb SEO palīdzību, ar to mērķtiecīgi jāstrādā. Ko tad nozīmē labs saturs, kāda ir tā SEO vērtība un kā rīkoties, lai radītu optimizētu saturu, kas jūs padarītu tīkamu meklētājprogrammām?

2023. gada 9. janvārī 10:55

Droša braukšana ar nomas auto ziemā

Ar ziemu un sniegu dzīve neapstājas, kaut arī katru dienu dzirdam stāstus par apgrūtinātu braukšanu. Šeit ir daži padomi, kas palīdzēs saglabāt drošību uz ceļa!

2023. gada 6. janvārī 16:56

Lielvārdes novada Valodu centrs aicina apgūt valodas!

Lielvārdes novada Valodu centrs piedāvā angļu valodas apmācības grupām, privātstundas, kā arī vācu valodu iesācējiem. 

2023. gada 4. janvārī 16:44

Velosipēdi – izvēles daudzveidība

Velosipēdi ir paredzēti dažādiem ceļa segumiem, vajadzībām un braukšanas stilam. Pareizi izvēloties velosipēdu, ar to būs ne tikai viegli un ērti braukt, bet arī varēsiet pilnībā izbaudīt visas priekšrocības, ko tas var sniegt. Kas ir vissvarīgākais, izvēloties velosipēdu? 

2023. gada 3. janvārī 11:20

Darba drošība ziemā

Ziema ir izaicinājumu pilns laiks tiem darbiniekiem, kas strādā ārpus telpām, bet no traumām nav pasargāti arī tie darbinieki, kuru ikdiena paiet ofisos vai ražošanas telpās.

2023. gada 3. janvārī 11:04

Vai tavam jumtam vajag sniega barjeras?

Latvijas iedzīvotāji iedalās divās daļās – vieni ar sajūsmu gaida pamatīgu sniega kārtu un nevar vien sagaidīt, kad varēs doties izbaudīt ziemas priekus, bet otri gadu no gada cer, ka sniega nebūs, jo liela sniega kārta nozīmē sniega šķūrēšanu, netīrītus ceļus un apsnigušu auto.

2023. gada 3. janvārī 10:51

Vai zināji, ka ciets ūdens ietekmē tavas ādas veselību?

Mēs visi zinām, ka ciets vai kaļķains ūdens var saīsināt sadzīves tehnikas mūžu, tādēļ mēs regulāri rūpējamies par sadzīves tehniku, izmantojot veikalos pieejamos līdzekļus atkaļķošanai. Diemžēl daudz retāk mēs aizdomājamies, ka ne tikai sadzīves tehnika cieš no cieta ūdens, bet arī mūsu āda.

2022. gada 29. decembrī 10:39

Piemērotākā pretblaugznu šampūna izvēle

Aptiekās un skaistumkopšanas preču veikalos ir pieejams plašs un daudzveidīgs pretblaugznu šampūnu klāsts, kas savstarpēji atšķiras gan pēc aktīvajām sastāvdaļām, gan šampūna funkcijām. Kā izvēlēties sev visatbilstošāko produktu ar labāko cenas un kvalitātes attiecību?

2022. gada 28. decembrī 14:51

Kāpēc ir nepieciešams izlīdzināt sejas krāsu?

Gadi atspoguļojas ādas stāvoklī: parādās vecuma plankumi, apsārtums, mīmikas krunciņas, sejas ovāls zaudē savu agrāko formu. Lai atrisinātu vai labotu šīs problēmas, pietiek ar sejas krāsas izlīdzināšanu – noskaidrosim, kādos veidos var izlīdzināt ādas toni!

2022. gada 23. decembrī 16:24

Pārsteidziet savus klientus un sadarbības partnerus ar vasaras dāvanām

Viens no labākajiem veidiem, kā parādīt klientiem un sadarbības partneriem, ka jums tie ir svarīgi, ir nosūtīt viņiem pateicības dāvanas. Daži padomi, kā izvēlēties vislabāko un praktiskāko dāvanu!

2022. gada 23. decembrī 15:52

SyncMe sadarbības partneru tīklam ir pievienojies Apple Maps

Tagad ikviens SyncMe klients var ērti un vienkārši koplietot sava uzņēmuma jaunāko informāciju ar Apple Maps un būt pieejams ikvienam klientam, kas izmanto Apple produktus.

2022. gada 23. decembrī 12:29

Kurbads kravas auto serviss ver durvis jauniem klientiem

Automašīnu transporta un loģistikas uzņēmums “Kurbads” ir sasniedzis nozīmīgu attīstības mērķi – uzņēmuma grupas DBC jeb “Daugavas Biznesa Centrs” turpmāk strādās kā “Kurbads” kravas auto serviss.

2022. gada 22. decembrī 13:20

Lai sūtījums nonāk īstajās rokās: Kā vienkārši un ātri noskaidrot pasta indeksu?

Par spīti informācijas tehnoloģiju straujajai attīstībai, pasta pakalpojumi nav zaudējuši savu aktualitāti un vēl joprojām tiek aktīvi izmantoti, kad nepieciešams nosūtīt vēstuli vai paku. Taču, lai to varētu izdarīt, nepieciešams zināt pasta indeksu – ikvienas adreses būtiskāko sastāvdaļu, kas palīdz nodrošināt kvalitatīvus pasta pakalpojumus un saprast precīzu atrašanās vietu, kur sūtījumu nogādāt. Pasta indekss ļauj ne vien pareizi aprēķināt piegādes izmaksas, bet arī izvairīties no pārpratumiem, kad sūtījums tiek piegādāts uz pavisam citu adresi.

2022. gada 21. decembrī 11:00

Kā uzlabot biznesa rezultātus par 160%?

Ikvienam uzņēmumam – neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns, vai darbojas jau ilgāku laiku, – ir vēlme būt atpazīstamam, pieprasītam, un, protams, gūt stabilu peļņu, kas kalpotu par pamatu uzņēmuma tālākai attīstībai un biznesa ieceru īstenošanai. Taču pat pieredzes bagātākie un veiksmīgākie uzņēmumi savas darbības laikā mēdz saskārties ar dažādiem izaicinājumiem, kas liek pārskatīt līdzšinējo biznesa stratēģiju un meklēt arvien jaunas iespējas, kā uzrunāt un pārliecināt klientus, īpaši šobrīd, kad sarežģītā ģeopolitiskā situācija un no tās izrietošās krasi pieaugošās energoresursu, izjemateriālu, preču un pakalpojumu cenas būtiski ietekmē daudzu uzņēmumu finansiālo situāciju un attīstību.

2022. gada 21. decembrī 10:18

Purinova – profesionāli risinājumi būvniecībā un auto rūpniecībā

SIA Kompozītmateriāli ir ieguvusi vēl vienu uzticamu sadarbības partneri, un šobrīd mēs esam oficiālais Purinova pārstāvis Latvijā. Purinova ir uzņēmums, kas nodarbojas ar poliuretāna siltināšanas putu sistēmu PURIOS ražošanu.