Aktualitātes

2024. gada 9. janvārī 17:28

Zobu implanti – mūsdienīga izvēle zaudētu zobu aizvietošanā

Zobu implanti ir mūsdienīga un efektīva metode zaudētu zobu aizvietošanai, kas piedāvā ilgtermiņa risinājumu tiem, kuri ir zaudējuši vienu vai vairākus zobus. Rakstā pastāstīsim, kas jums būtu jāzina par zobu implantācijas procesu. 

2024. gada 8. janvārī 10:25

Paviršība sociālajos tīklos var maksāt karjeras izaugsmi

Par to, kādu ietekmi “digitālā pēda” atstāj uz iespējām tikt pie vēlamās amata pozīcijas un ko ikviens var darīt, lai profesionāliem nolūkiem uzlabotu savu sociālo tīklu saturu, stāsta “Human Source” valdes priekšsēdētājs Artūrs Bļinovs un “Human Source” valdes loceklis Ervīns Čukurs.

2024. gada 8. janvārī 10:20

Nevis resurss, bet vērtība – kas jāņem vērā darbinieku piesaistē?

Lai nepieļautu kļūdas darbinieku atlasē un piesaistē, uz pamatjautājumiem – ko vēlas šodienas darbinieks, un kādus cilvēkus savā komandā gribam redzēt mēs paši – atbildes sniedz personāla atlases uzņēmuma “Human Source” valdes priekšēdētājs Artūrs Bļinovs un “Human Source” projektu vadītājs Krišjānis Klāvs Jurkāns.

2024. gada 4. janvārī 15:05

Attālināta darba atlases intervija – kā sagatavoties?

Darba intervijas Covid-19 pandēmijas laikā no klātienes pārcēlās uz tehnoloģiju nodrošinātu attālinātu formātu. Lai arī pandēmija ir palikusi pagātnē, iegūtā pieredze ir izrādījusies noderīga, un šobrīd sākotnējā darbinieku atlase ļoti bieži tiek veikta attālināti. Tāds interviju formāts ļauj būtiski ietaupīt gan personāla atlases speciālista, gan kandidāta laika resursus.

2023. gada 28. decembrī 13:35

Kas ir eksosomas?

ARKANA bija pirmais zīmols pasaulē, kas izmantoja revolucionāri patentēto ExoComplex® – unikālu koncentrētu eksosomu kompleksu, kas iegūts no augiem.
Uzzināsim, kas ir eksosomas un kā tās tiek iegūtas! 

2023. gada 28. decembrī 12:58

Niedrāji MR – jūsu ilgtermiņa sadarbības partneris

Ja jūsu uzņēmums meklē kokmateriālu pārvadātājus, pirms sadarbības līguma noslēgšanas iesakām izpētīt ne tikai potenciālā pārvadātāja cenu piedāvājumu, bet arī pieredzi un profesionālismu. Noskaidrosim, kāpēc izvēlēties uzņēmumu Niedrāji MR!

2023. gada 28. decembrī 11:20

Padomi, kā pareizi kopt dīvānu

Izvēloties mīkstās mēbeles, visbiežāk aktuālākais jautājums būs par to kopšanas nosacījumiem. Svarīgi ir atbilstoši rūpēties par mēbelēm visā to lietošanas laikā, tādēļ šajā rakstā pastāstīsim pāris padomu, kas ir jāievēro, lai parūpētos par mīksto mēbeļu izskatu! 

2023. gada 28. decembrī 10:43

Kardāna remonts – iespēja ietaupīt

Kardāna iegāde un nomaiņa nav lēts prieks, kas palielina uzņēmuma ražošanas izmaksas, tādēļ iesakām uzreiz neiegādāties jaunu kardānu, bet veikt bojātā kardāna remontu un atjaunošanu. Uzzināsim, kā notiek kardāna remonts! 

2023. gada 28. decembrī 10:22

Sapņu virtuve zvana attālumā

Ja dzīvojamā platība ir ierobežota, ir ļoti būtiski to funkcionāli izplānot un iekārtot tā, lai telpā satilptu visas ieplānotās mēbeles un sadzīves tehnika, kā arī telpa būtu ērti lietojama un vizuāli pievilcīga. Kā būt drošam, ka virtuves zona tiks izbūvēta, ņemot vērā pieejamo platību, jūsu vēlmes un budžetu? Uzticiet virtuves izbūvi uzņēmumam, kas piedāvās kompleksu risinājumu!

2023. gada 28. decembrī 08:41

Kā turēties pretī vīrusiem?

Lai arī daudzi par to neaizdomājas, bet tieši ūdens ir viens no pamatelementiem ceļā uz labu imunitāti, tādēļ šajā rakstā parunāsim par ūdens pozitīvo ietekmi uz mūsu veselību.

2023. gada 27. decembrī 14:23

Izvēlies labāko – SIA "NOVA rent"!

Labākās tehnikas tirgū noma par zemāko cenu. Uzņēmuma NOVA rent stratēģija — vienmēr noturēt zemāko nomas cenu, nezaudējot tehnikas kvalitāti! Uzzināsim vairāk, kāpēc ir vērts izvēlēties NOVA rent!

2023. gada 27. decembrī 13:00

Efektīvi tīrīšanas līdzekļi jūsu mājoklim: kā izvēlēties labākos produktus?

Sadzīves ķīmijas un saimniecības preču klāsts šobrīd ir ļoti plašs, tādēļ bieži vien ir ļoti viegli apjukt lielajā izvēlē. SIA Prāna Ko klientiem ir pieejams ērts preču katalogs, kas ļauj ērti atrast visu nepieciešamo gan savas mājsaimniecības, gan uzņēmuma vajadzībām.

2023. gada 27. decembrī 12:14

Rūpnieciskie roboti – rūpnieciskās ražošanas nākotne

Roboti ir industriālās ražošanas nākotne, un kopā ar mākslīgā intelekta attīstību un datu analīzes sniegtajām iespējām tie radīs vēl lielāku automatizācijas un elastības līmeni ražošanas vidē, nekā tas ir šobrīd. SIA EK Sistēmas saviem klientiem piedāvā iegādāties Omron ražoto produkciju.

2023. gada 27. decembrī 09:00

Hialuronskābe kosmetoloģijā un dermatoloģijā

Hialuronskābe, ko ādas kopšanas jomā bieži dēvē par "jaunības avotu", ir ieguvusi milzīgu popularitāti, jo tai ir ievērojama nozīme kosmetoloģijā un dermatoloģijā. Tās daudzpusība un efektivitāte padara to par galveno sastāvdaļu daudzos skaistumkopšanas procesos. Izpētīsim hialuronskābes ietekmi un to, kā tā pārveido ādu.

2023. gada 25. decembrī 12:59

Mainīt vai nemainīt novecojušu apkures cirkulācijas sūkni?

Novecojis apkures sūknis bieži vien var būt iemesls nepareizai apkures sistēmas darbībai. Jaunāko tehnoloģiju apkures cirkulācijas sūkņi ir izstrādāti energoefektīvi. Izvēlies komfortu un efektivitāti kopā ar Wilo cirkulācijas sūkņiem! 

2023. gada 22. decembrī 11:13

Kremēt vai apbedīt?

Lai izlemtu starp kremāciju un klasisko apbedīšanu, tuviniekiem ir rūpīgi jāapsver vairāki aspekti. Noskaidrosim atbildes uz vairākiem jautājumiem, kas saistīti ar kremāciju!

2023. gada 19. decembrī 16:33

Atveseļojies viegli: Daleron Cold 3 vienlaikus novērš vairākus saaukstēšanās simptomus

Kā saaukstēšanās sezonā stiprināt imunitāti, kā atšķirt gripas un saaukstēšanās simptomus un kā Daleron Cold 3 palīdz novērst vienlaikus vairākus saaukstēšanās simptomus – par to visu rakstā! 

2023. gada 18. decembrī 14:06

Tūrisma aģentūra vai individuāli plānots ceļojums – kuru ceļošanas veidu izvēlēties?

Daudzi dod priekšroku individuālai ceļošanai, bet citiem ceļojumu saplānot palīdz tūrisma aģentūra – kurš no variantiem ir labāks? Lasiet tālāk un uzziniet, kad un kam ir piemērota individuālā ceļošana, bet kādas priekšrocības dod ceļojumu aģentūras vai tūrisma operatori.

2023. gada 18. decembrī 10:37

Nišas smaržas – populārākie zīmoli

Smaržu izziņas ceļā tieši mākslinieciskās jeb nišas smaržas ir tās, kas spēj degunu apburt visvairāk un izsmaržošanas procesā visprecīzāk atklāt mūsu personības stāstu raksturojošos aromātus. Uzzināsim vairāk par nišas parfimēriju un dažiem zīmoliem!

2023. gada 13. decembrī 13:42

4 kritēriji dārza mājas vai lapenes izvēlē

Gan dārza māja, gan lapene ir lielisks piemājas teritorijas papildinājums, tomēr, lai tā ne tikai labi izskatītos, bet arī būtu funkcionāla, ir svarīgi izvērtēt vairākus kritērijus. 

2023. gada 13. decembrī 09:48

Intervija ar Mārtiņu Štreihfeldu, vecākā privātā apbedīšanas biroja Rīgā SIA „Latona Ltd” vadītāju.

Mārtiņš SIA „Latona Ltd” strādā jau 18 gadus. SIA „Latona Ltd” dibināja Ruta un Edmunds Štreihfeldi tālajā 1992. gada 5. maijā. Kā smej pats Mārtiņš: „Esmu jebkura darba devēja sapnis, jo, kad es 18 gadu vecumā sāku strādāt apbedīšanā, man jau bija 15 gadu stāžs.” 

2023. gada 12. decembrī 14:48

Ko dāvināt kafijas mīļotājiem Ziemassvētkos? 5 noderīgas idejas

Vislabākās dāvanas ir tās, kas dāvinātas no sirds, un izvēlētas, ņemot vērā dāvanas saņēmēja gaumi, dzīvesveidu un intereses. Ko dāvināt Ziemassvētkos aizrautīgiem kafijas mīļotājiem? Esam sagatavojuši vairākus noderīgus ieteikumus, lai dāvanu būtu vieglāk izvēlēties un lai tā patiešām iepriecinātu.

2023. gada 12. decembrī 11:08

Sienu krāsošana iekštelpās: četri praktiski padomi

Lai gan varētu šķist, ka sienu krāsošana ir vienkāršs darbs, kura paveikšanai vien jānopērk sienas krāsas un krāsošanas piederumi, tā gluži nav. Izlasiet šo rakstu un iegūstiet patiešām noderīgu informāciju par sienu krāsošanu iekštelpās!

2023. gada 11. decembrī 15:01

Palutini sevi ar dabīgām ziepēm!

Ziepju izgatavošana mājas apstākļos ir vienkāršs un aizraujošs process, tāpēc ieprieciniet sevi un citus un pagatavojiet šajos svētkos savas īpašās ziepes! Uzzināsim, kur var iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas!

2023. gada 11. decembrī 14:37

Veselīgs ēdiens ar piegādi – gatavots īpaši katram klientam

Latvijā pirmais food tech jaunuzņēmums fresh.club piedāvā citādu pieredzi – vienmēr svaigu, veselīgu, katram klientam individuāli pagatavotu un tomēr pārsteidzoši garšīgu ēdienu, atbalstot klientus ceļā uz viņu mērķiem – svara samazināšanu vai palielināšanu un veselīgu dzīvesveidu ar sabalansētu ikdienas diētu.

2023. gada 11. decembrī 13:15

Birma PETS Services – rūpes par savu mājdzīvnieku!

Kā izvēlēties tieši savam mīlulim piemērotāko kosmētiku? Noskaidrosim, kur pasūtīt profesionālu un kvalitatīvu kosmētiku savam mājdzīvniekam! 

2023. gada 11. decembrī 12:59

Atšifrē un izārstē atviļņa slimību!

Kņudināšana kaklā, kakla sāpes, ilgstošs krekšķis… Tās ir pazīmes, kas var liecināt par ekstraezofagālā refluksa slimību jeb laringofaringeālā atviļņa slimību. 

2023. gada 7. decembrī 16:18

Laiks piedzīvot bērnību!

Bērnība ir dzīves posms, kurā attīstās cilvēka personība un tiek iegūtas svarīgas zināšanas turpmākajai dzīvei. Šajā laikā bērniem ir iespēja izpētīt pasauli, piedzīvot dažādas emocijas un attīstīt savas prasmes.

2023. gada 5. decembrī 10:49

Cik maksā mežs?

Lai pārliecinātos par sava meža patieso vērtību, veiciet meža vērtēšanu, izvēlieties sadarboties tikai ar pieredzējušiem uzņēmumiem, kuriem ir liela pieredze un labas atsauksmes.

2023. gada 4. decembrī 11:49

Brilles Hyperlight Eyewear – revolūcija optikā

BIOPTRON ir izstrādājis metodi, kas pārveido parasto gaismu par veselīgāku gaismas formu, kas nekaitēs jūsu acu veselībai. Palieliniet savu produktivitāti, uzlabojiet redzes asumu un aizmirstiet par diskomfortu un noguruma sajūtu acīs ar jaunajām hipergaismas brillēm!