Aktualitātes

2023. gada 1. novembrī 10:49

Kādi drošības noteikumi jāievēro, strādājot būvniecībā?

Strādājot būvniecības nozarē, viens no būtiskākajiem faktoriem, kas jāievēro, ir drošība. Turklāt būvniecībā drošības noteikumi ir īpaši strikti, lai novērstu nelaimes gadījumus un uzlabotu darba vidi. 

2023. gada 1. novembrī 10:34

Saules paneļu sistēmas – darbības princips un sniegtās iespējas

Šobrīd arvien aktuālāki kļūst ilgtspējīgi risinājumi, kas nodrošina rūpes par vidi, vienlaikus samazinot ekonomisko slogu. Viens no šādiem risinājumiem ir saules paneļi – alternatīvais enerģijas ieguves veids, kas ilgtermiņā atmaksājas. 

2023. gada 31. oktobrī 14:25

Mājīga un funkcionāla trušu būra izveidošana: padomi un norādes

Pirms mīluļa iegādes ieteicams veltīt laiku informācijas izpētei par to, kā pareizi apmācīt trusi, kāda barība, kopšana un aktivitātes tam nepieciešamas. Piedāvājam iepazīties ar noderīgu informāciju par trušu būra izvēli un pareizu būra iekārtošanu, lai mājdzīvnieks jaunajās mājās justos pēc iespējas mājīgāk un ērtāk! 

2023. gada 27. oktobrī 11:53

Mitrinoši šampūni: kas tie ir un kā tie darbojas?

Mati ir būtiska skaistuma sastāvdaļa, taču to veselība un izskats ir atkarīgs no pareizas kopšanas. Kā darbojas mitrinošie šampūni, un kādas priekšrocības tie sniedz jūsu matiem?

2023. gada 26. oktobrī 10:13

Kas ir dzemdes mioma? Vai, kad un kā to ārstēt

Dzemdes mioma – tā ir viena diagnoze, bet atšķirīgs ir katras sievietes stāsts. Ārsts speciālists informēs un izskaidros piemērotākās ārstēšanas metodes, bet lēmums jāpieņem pašai sievietei, kuru no tām izmantot.

2023. gada 23. oktobrī 18:16

Bioptron kvantu hipergaismas terapija medicīnā

BIOPTRON ir revolucionārs atklājums medicīnā, kas ļauj uzlabot veselību un paaugstināt dzīves kvalitāti cilvēkiem visā pasaulē. Noskaidrosim, kā Bioptron var izmantot sāpju mazināšanai un skaistumkopšanā! 

2023. gada 19. oktobrī 13:52

Dalība pētniecībā GASTRO CENTRAM ļauj būt gan līderim, gan inovatoram

GASTRO CENTRS aktīvi iesaistās dažādu klīnisko pētījumu veikšanā kopš 2005. gada, un līdz šim ir veikti vairāk nekā 30 pētījumu čūlainā kolīta, Krona slimības, gastroezofageālās refluksslimības ar ezofagītu (GERS), gastroparēzes, kairinātu zarnu sindroma un dzelzs deficīta anēmijas pacientu ārstēšanā un uzraudzībā.

2023. gada 17. oktobrī 10:04

Ceļvedis profesionālai fotosesijai studijā

Fotogrāfija ir māksla, kas spēj iemūžināt cilvēka skaistumu un būtību. Ceļvedis profesionālai fotosesijai studijā, kurā aplūkoti profesionālas fotosesijas galvenie elementi un padomi, kā iegūt vislabāko pieredzi fotosesijā.

2023. gada 17. oktobrī 09:48

Drukas pakalpojumu priekšrocības digitālajā laikmetā

Drukas pakalpojumi joprojām ir ne tikai aktuāli, bet arī dod lielāku priekšrocību pārblīvētajā digitālajā pasaulē. Apskatīsim drukas pakalpojumu priekšrocības digitālajā laikmetā!

2023. gada 13. oktobrī 16:45

Narkoloģiskā un psiholoģiskā palīdzība

"Akrona 12" nodarbojas ar alkoholiķu, narkomānu, azartspēlmaņu ārstēšanu pēc Minesotas programmas soļiem. Klīnikā strādā 2 no ārstiem, kuri pirmie Latvijā šo metodi apguva no tās ieviesējiem ASV.

2023. gada 12. oktobrī 17:13

Birma PETS – profesionālas rūpes par jūsu četrkājainajiem draugiem!

Birma PETS Services ir viens no vadošajiem grūminga saloniem Latvijā, kas sniedz augstas kvalitātes mājdzīvnieku kopšanas pakalpojumus, kā arī pārstāv tikai augstākās kvalitātes zīmolus, kas ražo mājdzīvnieku preces un aksesuārus. 

2023. gada 12. oktobrī 09:50

Kāda ir tava atruna, lai nedzertu ūdeni?

Ikviens zina, cik svarīgi ik dienu dzert ūdeni un sekot līdzi tam, lai ikdienā uzņemtu veselības speciālistu ieteiktos 2,5–3 litrus ūdens. Cik daudzi no jums patiesi ikdienā izdzer 3 litrus ūdens? 

2023. gada 11. oktobrī 16:05

Kopīga ziepju veidošana – lieliska aktivitāte bērniem un pieaugušajiem

Pavadiet brīvdienas kopā ar savu ģimeni, izmēģinot jaunu un interesantu nodarbošanos, kas aizraus gan mazus, gan lielus, – ziepju veidošanu. Visus nepieciešamos materiālus ziepju veidošanai iegādājieties Ziepju Virtuvē!

2023. gada 11. oktobrī 15:36

Kas mēs esam?

Ja vēlaties, lai ilgtspējīga un atbildīga mežizstrāde nav tikai vārdi, par savu sadarbības partneri izvēlieties SIA Eko Forest!

2023. gada 11. oktobrī 12:29

Lai darba aizsardzības apmācības nav tikai ķekša pēc!

Ja vēlies, lai tavā uzņēmumā būtu rūpīgi un pareizi izstrādāta darba aizsardzības apmācību sistēma, uztici tās ieviešanu un uzturēšanu profesionāliem darba aizsardzības speciālistiem. 

2023. gada 9. oktobrī 17:48

Raizes un neziņa gaidību laikā. Ko darīt?

Gaidību laikā mēdz rasties spēcīgas emocijas, ar kurām grūti sadzīvot. Bailes, neziņa, nedrošība ir sajūtas, kuras pavada grūtnieci ikdienā. Ko var darīt lietas labā? Kur rast pārliecību un atgūt harmoniju sevī?

2023. gada 6. oktobrī 14:35

Helly Hansen rudenim un ziemai – kāpēc to izvēlēties?

Helly Hansen piedāvā plašu jaku un apavu izvēli, kas piemēroti dažādām vajadzībām un laika apstākļiem. Internetveikalā 220.lv jūs varēsit atrast dažādu stilu un krāsu izvēles, kas vislabāk atbilst jūsu individuālajam stilam!

2023. gada 5. oktobrī 13:45

Ko ir svarīgi zināt, iegādājoties lietotu Mercedes-Benz minivenu vai komercauto?

Ja ikdienas darba pienākumu ietvaros nākas mērot tālu ceļu vai ir radusies vajadzība veidot auto parku, ir jāapsver doma par transportlīdzekļu iegādi savam uzņēmumam. Viens no risinājumiem ir iegādāties kādu no lietotiem Mercedes-Benz klases modeļiem. Taču – ko tādā gadījumā ir svarīgi ņemt vērā? Noskaidro rakstā! 

2023. gada 4. oktobrī 18:10

Loga apkope – ko tas nozīmē?

Ilgstošā saskarē ar nokrišņiem, saules UV starojumu, putekļiem, ēkas konstrukcijas pārbīdēm un intensīvu ikdienas lietošanu logi laika gaitā nolietojas. Lai saglabātu logu vizuālo kvalitāti un funkcionalitāti arī ilgtermiņā, ir nepieciešama regulāra logu apkope. Ko ietver logu apkope un cik bieži tā ir jāveic?

2023. gada 4. oktobrī 17:39

No kādiem kokmateriāliem tiek ražotas kvalitatīvas jumta kopnes?

Lielākais jumta kopņu un Post-Joist siju ražotājs Baltijā SIA Tenter savās koka jumta kopnēs, spārēs un koka karkasa sienās izmanto tikai augstākās kvalitātes C24 kokmateriālus no uzticamiem piegādātajiem.

2023. gada 4. oktobrī 09:14

Mūsdienīga mājsaimniecība un sadzīves tehnika: ierīces, bez kurām grūti iedomāties ikdienu

Sadzīves tehnika, bez kuras savu ikdienu vairs nevaram iedomāties, šobrīd pieejama plašā klāstā un katram pieejamā cenu kategorijā. Kā mūsdienīga sadzīves tehnika atvieglo mūsu ikdienu un kā inovatīvas tehnoloģijas to spēj pacelt arvien jaunā, vēl efektīvākā līmenī – par to šajā rakstā! 

2023. gada 3. oktobrī 13:33

Lietoti elektroauto kļūst arvien populārāki. Pieci iemesli, kāpēc iegādāties lietotu elektromobili

Lietoto elektromobiļu tirgum attīstoties, arvien populārāki kļūst lietoti elektroauto – tā ir lieliska iespēja ieekonomēt uz degvielas izmaksu rēķina, izvairoties no sākotnējām izmaksām, kuras prasa jauna elektroauto iegāde. Turpini lasīt rakstu un uzzini svarīgākās lietoto elektroauto priekšrocības!

2023. gada 29. septembrī 08:57

Ilgtermiņa auto noma: 5 vērtīgi ieguvumi uzņēmumam

Jauna auto iegāde nozīmē iespaidīgu finansiālo ieguldījumu. Turklāt, ja vēl ir nepieciešamas vairākas mašīnas, izmaksas tikai sadārdzinās. Viena no labākajām alternatīvām uzņēmumiem ir ilgtermiņa auto noma. Kas ir auto noma ilgtermiņā, un kādas priekšrocības tā sniedz, noskaidro raksta turpinājumā! 

2023. gada 27. septembrī 16:39

Saulesbriļļu iegāde internetā: kā izvēlēties labākās?

Ja vēlaties iegādāties stilīgas saulesbrilles internetā, tad Dr.Lensor vietne www.lensor.eu būs lieliska iespēja – šeit ir pieejams plašs briļļu klāsts dažādām gaumēm un sejas formām, kā arī ir pieejama ērta virtuālā saulesbriļļu pielaikošana.

2023. gada 27. septembrī 16:28

Kā izveidot efektīvu uzņēmuma logo?

Neatkarīgi no tā, vai tikko esi izveidojis savu uzņēmumu vai ir vajadzīgas pārmaiņas jau esošajā biznesā, logo izveide ir viens no punktiem, kam jāpievērš īpaša uzmanība. Kas raksturo labu logo, un kā izveidot efektīvu logo? 

2023. gada 27. septembrī 14:45

Kā izvēlēties paklāju priekšnamam?

Priekšnams ir viena no mājas zonām, kurā ir vislielākā kustība, līdz ar to paklājs arī ir neatņemama koridora sastāvdaļa. Nokaidrosim, kas jāņem vērā, izvēloties paklāju! 

2023. gada 27. septembrī 14:41

Liliju audzēšana un kopšana mājas apstākļos – 7 praktiski padomi

Lilijas ir skaisti un eleganti ziedi, kas piepilda katru dārzu un mājas interjeru ar savu krāsu un aromātu. Ar savu krāšņo dažādību un relatīvi vieglo kopšanu lilijas ir populāras dārznieku un puķu audzētāju vidū visā pasaulē. Šajā rakstā dalīsimies ar 7 praktiskiem padomiem, kā audzēt un kopt lilijas, lai saglabātu šo skaistumu ilgstoši.

2023. gada 25. septembrī 17:37

Dolomīta šķembas ceļa seguma atjaunošanai

Ja meklējat materiālu piemājas ceļa izbūvei, kas ir izturīgs pret laika apstākļiem un temperatūras svārstībām – dolomīta šķembas būs piemērots risinājums. SIA Deksme piedāvā jūsu situācijai atbilstošākos būvmateriālus, ieteiks labākos risinājumus un veiks ātru piegādi. 

2023. gada 25. septembrī 09:31

Asinsspiediena mērītāja izvēle un pareiza lietošana

Lai ikdienā ikviens varētu sekot līdzi saviem asinsspiediena rādītājiem, aptiekās pieejami mājās lietojami asinsspiediena mērītāji. Kam asinsspiediena mērītājs nepieciešams, kā to pareizi lietot un kā izvēlēties sev piemērotāko? Turpini lasīt un uzzini! 

2023. gada 22. septembrī 14:40

Kā raideris var būt lielisks palīgs rudens un ziemas sezonā?

Raiderim ir iespējams uzmontēt dažādus piederumus, padarot to par multifunkcionālu darba rīku arī rudens un ziemas sezonā. Turpini lasīt un uzzini, kā raideris var būt labs palīgs rudens un ziemas sezonā!